Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen gyakran jártok moziba,...

Milyen gyakran jártok moziba, és hogyan szakítotok rá időt?

Figyelt kérdés

Nekem csak évente-kétévente fér bele, mert 5-6 órás program.

Ma pl párom korábban elkérte magát munkából, és így is este 11 körül fogunk hazaérni moziból, holnap meg munka. :(

(pedig nem lakunk olyan messze, 45 perc utazás a legközelebbi mozi, ami szerintem nem olyan borzasztóan átlagon felül sok)

Ti milyen gyakran jártok, és hogy szervezitek hogy legyen rá időtök?

2023. aug. 9. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy rövid program, de azt nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne legyen valakinek ideje rá. Ha nem dolgoztok 7/7 napot egy héten, akkor simán belefér
2023. aug. 9. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Általában szülinapon, évfordulón megyünk, akkor úgy is ott az egész nap.
2023. aug. 9. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:

De mi van a hétvégével, ha a hétköznap ilyen sűrű? Mert ha akkor sem fér bele, akkor nem a mozival van a gond szerintem, hiszen ilyen alapon kis túlzással semmilyen programot nem tudtok belesűríteni a naptárba, ha kicsit ki akartok mozdulni és időt tölteni együtt.

Nekem igaz nem 45 percre van a mozi, hanem 10-15, de azért ennél sűrűbben is bele kellene férjen nektek is, ha van hozzá kedvetek. Plusz a 6 órát a 45 perces úttal is sokallom, hiszen oda-vissza az út 1,5 óra akkor és ha esetleg egy hosszú, 3 órás filmre mentek akkor 4,5 óra +15 perc egyéb dolgokra, wc, parkolóból besétálás stb. A jegyet pedig online meg tudjátok venni. Ez közel sem 6 óra.

De leginkább a hétvégét ajánlom. :)

Én amúgy korábban volt, hogy 20x mentem egy évben, ez már nem annyira jellemző rám, inkább 10.

2023. aug. 9. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Én általában akkor megyek, ha nagyon megtetszik egy film előzetese, vagy ha az egyik barátom szeretne menni. Van, hogy évente csak 2x, 3x, van hogy egy hónapban 2x is. Hétvégére szoktam időzíteni. Lefoglalom előre a jegyet, hogy biztosan legyen hely.
2023. aug. 10. 00:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Hétvégén van időnk nagyobb munkákra otthon, vagy szociális életre. Most hétvégén pl a tetőt javítottuk a vihar után, meg szülinapi köszöntésre mentünk. A kevés hétvégén van időnk ilyenekre.

Hát, tegnap 16:30-kor indultunk otthonról, a vonat nem a film kezdetekor ért oda hanem korábban (a későbbi vonattal nem értünk volna oda), 6-kor kezdődött a film (vagyis a reklámok), 9 után lett vége a filmnek, 10-kor indult haza a legközelebbi vonat, majdnem 11 volt mire hazaértünk. Ez bő 6 óra volt. Sajnos a vonat nem jár párpercenként, úgy lehetne faragni az üresjáratból.

2023. aug. 10. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor marad a hétvége, van belőle 52 az évben. Nem kötekedni akarok, elhiszem, hogy ezer más dolgotok is van, sajnos ez ilyen. De biztos akad pár hétvége az évben, amikor nem kell tetőt javítani vagy éppen nem adódik semmi nagyobb/fontosabb dolog otthon.
2023. aug. 10. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Kevés ilyen van. Azokon meg szeretjük élvezni hogy végre nem kell menni sehova.

2023. aug. 10. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha kevés ilyen van, de ha szerettek filmezni, akkor a mozi egy tök jó kikapcsolódás és élmény is egyszerre. :)
2023. aug. 10. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Van olyan időszak, amikor 1-2 havonta, aztán van hogy fél évig nem. Attól függ van-e olyan film ami érdekel minket. Ha van, akkor azt mindig meg tudjuk nézni. Sose volt olyan, hogy ne tudtunk volna rá időt szakítani.
2023. aug. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!