Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Férfiak, akik megnézték a...

Férfiak, akik megnézték a Barbie filmet! Hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Biztos fognak nők is válaszolni, úgyhogy lécci írjátok oda, hogy F/N/L-ként válaszoltok. Köszi.

2023. aug. 1. 09:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
50%

Én angolul néztem, nem vagyok belőle profi, de szerintem a lényget megérettem

Nem igazán erre számítottam, azt hittem inkább arra mennek rá hogy vicces legyen, mint hogy komoly, az előzetes alapján mást gondoltam róla, és nagyon nem szeretem azokat a filmeket amiknek jól megcsinálják az előzetesét aztán meg a film...

Azt már mondták nekem előtte hogy elég feminista, tényleg nagyon az volt, de a legvégén már nem tudtam eldönteni hogy akkor most pontosan mi akar a film üzenete lenni

SPOILER Szerintem Barbie elég önző volt, főleg Kennel szemben, és én úgy gondolom hogy az lett volna az igazi happy end, ha összejöttek volna, de sajnos ez nem történt meg

Miután megnéztem elég depis hangulatom volt

De ez csak az én véleményem

2023. szept. 15. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Melegként párommal együtt néztem meg és nekünk semmi nem jött át. Úgyhogy minket nem szedett szét a film. :D :D Igazából gyengének érzem. Az első 1 óra szimplán bolond, utána jön szatirikus társadalomkritika. De többet vártam tőle, láttam jobbat ilyen kategóriában.
2023. szept. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!