Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok arról, hogy a...

Simon Petrikov kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy a Barbie film készítői akaratlanul egy olyan filmet csináltak, amiben nem csak hogy Ken a legszerethetőbb karakter a legtöbb ember szerint, hanem a film igazi (tragikus, mert nem győz a film végén) hőse?

Figyelt kérdés
Én örülök neki, viccesnek találom és eszembe juttatja azt, ahogy Alan Moore is azt akarta, hogy a Watchmen-ből az emberek a kommunista Ozymandias mellé álljanak, annak ellenlre, hogy 15 millió embert megölt a kommunista utópia elérése érdekében (ami sikeres volt, mert egy kitalált világban töetént), de Rorschach lett a legnépszerűbb karakter egy egyesek szerint a film igazi tragikus hőse.

2023. júl. 27. 09:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a rendező háttere alapján lhet az biztonsággal mondani, hogy Ken akaratlanul lett a legszerethetőbb karakter.
2023. júl. 27. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Én is nagyon kedveltem Kent. De szerintem nem volt tragikus, és nem is kifejezetten gondolnám, hogy nem győzött. Hisz a történet elején Barbie sem gondolta, hogy az ő sorsa az lesz, hogy emberré változik. Egyszerűen megváltozott a célja. És ahogy Ken ráébredt arra, hogy lehet önmagában is Ken, az ő célja is hirtelen megváltozott, és Barbie szívének elnyerése helyett az önismeret lett az.

A férfi uralom nem volt Ken célja, az csak eszköz volt arra, hogy Barbie szívét elnyerje, mert nélküle ő senki. Aztán rájött arra, hogy Barbie nélkül is érvényesülhet. Tehát tulajdonképpen nem veszített, csak megváltozott.

Nem gondolom azt sem, hogy ez nem volt szándékos a készítők részéről, hisz nagy húzónevet, nagyon népszerű, szimpatikus színészt választottak, és nem spórolták tőle a játékidőt sem. Ennek a filmnek egyértelműen két főhőse van, nem csak Barbie.

2023. júl. 27. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Majd megnézem a filmet de Ken állítólag azért olyan kétbalkezes hogy Barbie karaktere önállóbb lehessen mellette.

Ez lehet hogy igaz, kérlek ne pontozzatok le ha hülyeséget írok.

2023. júl. 27. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem lett Ken a legszerethetőbb karakter. Végig másodhegedűs volt Barbie mellett, egy pillanatra sem került vele egy szintre. Még akkor sem, amikor jött a férfiuralom. A bukása után meg pláne nem lett szimpatikus. Számomra a legszerethetőbb karakter a Barbie megalkotója, nagyon örülök, hogy bekerült a filmbe.
2023. aug. 1. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Én egyáltalán nem kedveltem Kent, főleg a film második felében nem.

Patriarchátust akar úgy, hogy kB semmit nem tud róla. Buzdítja a többi Kent, hogy nyomják el a Barbikat, majd a film végén Ken helyett Barbi kér bocsánatot....többek között azért is bocsánatot kér Barbi, mert nem szerelmes Kenbe, a pasi meg nem képes elfogadni az egyértelmű elutasítást.

2023. aug. 5. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem kedveltem kent. Nagyon naiv volt, és kommunikáció helyett, hogy elmondja a problémáit, ráerőszakolt egy elnyomó rendszert mindenkire. És ő is nyert, mert megtalálta saját magát, és Barbietól független “emberként” tud élni.
2023. aug. 18. 16:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Az eredeti Barbie-et kivéve szinte mindenki boldogabbnak tűnt. Naivnak naiv volt, az igaz.
2023. aug. 18. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem voltak boldogok. Még Ken se. Ő maga mondja, hogy milyen nehéz volt fenntartani a macsó külsőt amikor olyan szarul érezte magát. Amúgy gondolod, hogy boldogok voltak a barbiek amikor cselédek voltak?
2023. aug. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!