Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmeket vagy sorozatokat...

Filmeket vagy sorozatokat néztek inkább és miért?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem, nem vagyok fiatal, egyáltalán nem. Tisztában vagyok ezekkel a sorozatokkal, de önmagában az nem siker, hogy egy tv csatorna megvette a jogait ITTHON és non-stop ezeket adja.

Pont azért ezeket ismétlik, mert a fiatalokat nem tudja megszólítani a tv és ezek direkt tv-re szánt, epizodikus sorozatok, ahogyan leírtam előbb is. Nem számít, hogy kihagy-e az ember 1-2 részt. Bármelyik részt tudja nézni anélkül, hogy fel kellene venni a fonalat. Ha csak egy nagyon kicsit is utánanézel, ezeket a sorozatokat az emberek többsége nem tartja kiemelkedőnek. Meg lehet nézni melyik sorozat mennyi díjat nyert, amik szakmai díjak, meg lehet nézni imdb-n az értékeléseket vagy akár azt, hogy mennyi értékelés van egy-egy sorozaton. Ezeket a sorozatokat itthon adják állandóan, egyáltalán nem sikeresek világ szinten.

Én is néztem gyerekként a Szupercsapatot (ez volt a kedvencem, egyszer talán újra nekiülök 20+ év távlatából) Knight Ridert, MacGyvert, Walker stb. Mindig ezeket adta a tv, ezért hiszik azt a magyar emberek (egy része) hogy ez a mérce. Ahogyan pl az Adam Sandler filmeknek is nagy kultusza van itthon, Amerikában/világszinten meg kb ki nem állhatják, nagyon megosztó.

Anno, amikot elkezdtem felnőni és már nem csak a szokásos tv-ben leadott dolgokat láttam, olyan volt, mintha kinyílt volna előttem a világ sorozatok és filmek terén. A streamingek drágák, ha mindre elő akar fizetni az ember, de nagyon nagy előnye van. Egy-két mozijegy árából egész hónapban lehet filmezni meg sorozatozni reklám nélkül, jó minőségben.

Félre ne érts, nem meggyőzni akarlak arról, hogy ezeket nézd és dobd el az összes többi sorozatot magadtól, amiket mostanában nézel vagy eddig néztél. De a magyar tv egy NAAAAAAGYON apró szelete a dolognak.

2023. júl. 28. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Sorozatokat. Jobban lekötnek.
2023. júl. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!