Filmeket vagy sorozatokat néztek inkább és miért?
#4, pont fordítva. A sorozatok aranykorát éljük. Pont, hogy régebben alig volt 1-2 jó. Szinte vadászni kellett, hogy valami értelmesbe fusson az ember, most pedig sorozatok tömkelege közül lehet választani, amik jobbnál jobbak. :)
Természetesen ízlés kérdése, mindenkinek más jön be, de ha te a Hegyi doktor típusú sorozatokat kedveled inkább és nem vagy annyira nyitott az újabbakra, amik Hbo, Netflix stb helyekre jönnek ki akkor megértem az álláspontod.
#5, streaming szolgáltatásra nem fizetek elő, sógoromnak van előfizetése, A királyt Ő pendrive-ra fogja kimásolni nekem, azon kívül ami a tv-ben megy.
Persze tényleg ízlés dolga, de régen szerintem sokkal jobb és hangulatosabb sorozatok voltak, például: Kisváros, Knight Rider, Baywatch, MacGyver, Dallas, Medicopter 117, Rex felügyelő, stb. hasonló sorozatok, meg néhány latinamerikai telenovella. De amiket most 10 éve nyomatnak török sorozatokat, sokszor már a bemutatójukból is látszik, hogy mennyire barbárok!
#4-es voltam
#8 De én nem is a török romantikus akármikre gondoltam. Ha valaki nem néz körül, kizárólag a tv-ben leadott dolgokra tud hagyatkozni akkor megértem, hogy ez a véleménye, de megbocsáss, kicsit nyers leszek, de amiket leírtál sorozatokat mind gagyi és/vagy alacsony költségvetésű, az összes része egy kaptafára készül, többnyire nem is egy kerek egész sztorit mesélnek el, hanem epizodikus felépítésűek, direkt tv-re gyártottak.
Szerintem (persze nem kell velem egyetérteni, mindenki azt néz, amit akar) ezek a közelébe sincsenek az olyan sorozatoknak, mint a Breaking bad, Lost, Trónok harca, Elit alakulat, Csernobil, Szökés stb stb.
Édesanyám szokott tv-ben nézni mindig sorozatokat, Charlie majom a családban, Rex felügyelő stb, ő ebben szocializálódott, ezeket szokta meg, és ha néha odanézek mindig meglepődök, hogy milyen rosszak tudnak lenni. Színészi játék, sztori, dialógus, minden. :) Persze aranyosak, hangulatosak bizonyos értelemben, ezt értem. Ha valakinek csak ez fér bele az ízlésébe nincs azzal baj.
Akkor nagyon fiatal lehetsz! Lehet hogy mai szemmel alacsony költségvetésű gagyi alkotásoknak tűnnek, de a ‘90-es és 2000-es években ezek igazi klasszikus sikersorozatok voltak!
Knight Rider és Medicopter 117 - nem véletlenül ismétlik őket folyamatosan a mai napig!
Dallas - anno egész Amerikát és Európát leültette esténként a tv elé, hatalmas nézettsége volt, még itthon is!
MacGyver leleményességét sokan megirigyelték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!