A H2O 2. Évadában csak én utálom meg a 3 főszereplőt az undorító viselkedésük miatt?
SPOILER
Miután Sharlotte bekerül a képbe Luisnál, először Cleo féltékenykedni kezd és teljesen bunkó. Ezt még úgy megértem.
Viszont miután Luis megkérdezi, hogy akarna-e újra vele lenni, Cleo elutasítja, de az undorító viselkedést folytatja.
A 2. Évad 6. Részében, ahol Sharlotte az anyjával jelenik meg Cleo házában, már mind a 3 egy undorító hárpia.
A következő részben Luis nem tudja, h Cleot kirúgják és úgy kapja meg a munkát ennek ellenére a lányok nagyon gonoszul szívatják.
Egyszer már végig néztem a 2. Évadot, még 1x nem fogom, most is idáig voltam hajlandó újra nézni.
Konkrétan szerettem Sharlotteot, mert eleinte nagyon kedves, aranyos de amit művel vele a 3 lány azt én is unnám és utána tőlem sem lehetne kedvességet várni.
Nagyon sajnáltam, hogy mi lett vele az évad végére.
Na ott lett elegem úgy a sorozatból, h a 3. Évadot nem is néztem végig, csak az elejébe kukkantottam bele.
Nektek mi a véleményetek?
Van kedvetek kivesézni ezt a második évadot? Vélemény csere stb.
24/L
Hmm, a 3. Évad talán első 1-2 részét láttam.
(Emma a családjával a medence mellet h tudja titkolni a sellő létét? BÁR ilyen téren elég sok kérdést felvet az egész sorozat😅😂)
Zane és Rikki a kedvenceim.
Minden évadban azt kúrják el ami a kedvencem? 😂
Cleo, meg Rikki is folyton a tengerparton lógnak. :D A valóságban ez nem tudna működni. Mi a tesómmal gyerekkorunkban folyton azt játszottuk, hogy átváltozunk a víztől. Hát szerintem nem is kell mondanom, hányszor "elestünk" egy óra alatt. Elkerülhetetlen, hogy víz érjen az emberhez. WC után sem mosnak kezet? :D
Nekem is nagy kedvencem volt Rikki és Zane, de a 3. évadban Bella és Will kárpótolt. Voltak dolgok ebben az évadban is, amik bár ne úgy történtek volna, ahogy, de szerintem azok a hibák, amik miatt abbahagytad, már nem voltak benne. Érettebbek voltak a lányok szerintem. És véleményem szerint Bella karaktere messze a legjobb volt a sorozatban. Legalábbis én nagyon kedvelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!