A H2O 2. Évadában csak én utálom meg a 3 főszereplőt az undorító viselkedésük miatt?
SPOILER
Miután Sharlotte bekerül a képbe Luisnál, először Cleo féltékenykedni kezd és teljesen bunkó. Ezt még úgy megértem.
Viszont miután Luis megkérdezi, hogy akarna-e újra vele lenni, Cleo elutasítja, de az undorító viselkedést folytatja.
A 2. Évad 6. Részében, ahol Sharlotte az anyjával jelenik meg Cleo házában, már mind a 3 egy undorító hárpia.
A következő részben Luis nem tudja, h Cleot kirúgják és úgy kapja meg a munkát ennek ellenére a lányok nagyon gonoszul szívatják.
Egyszer már végig néztem a 2. Évadot, még 1x nem fogom, most is idáig voltam hajlandó újra nézni.
Konkrétan szerettem Sharlotteot, mert eleinte nagyon kedves, aranyos de amit művel vele a 3 lány azt én is unnám és utána tőlem sem lehetne kedvességet várni.
Nagyon sajnáltam, hogy mi lett vele az évad végére.
Na ott lett elegem úgy a sorozatból, h a 3. Évadot nem is néztem végig, csak az elejébe kukkantottam bele.
Nektek mi a véleményetek?
Van kedvetek kivesézni ezt a második évadot? Vélemény csere stb.
24/L
Nem kell rajta semmit javítani. Az a 24 az 24.
98. November.
Nyugi kérdező, én tavaly 31 évesen daráltam végig az egész H2O-t. 😁
Nekem tetszett a film.
Mivel én tavaly év elején néztem, és azóta már igencsak sok sorozatot néztem, annyira nem maradt meg ennyire ez a rész.
Annyi viszont megmaradt, hogy az eredeti 3 lánnyal volt csak igazi számomra a csapat.
A viselkedésük meg teljesen természetes, hisz éretlen tinik.
Nem tudom, hogy láttad -e a Makkói hableányokat. Az is ehhez a világhoz tartozik, bár szerintem meg se közelíti a H2O-t. Ezt közvetlenül a H2O után néztem.
🤣🤣🤣🤣🤣
Egyebkent ennek az a sorozatnak csak az első évada Volt a jó,a többi szar.
Na az Makoi Hableányokról még nem is hallottam soha. 😂😂
Na majd belenézek. 😁
Ah, én úgy emlékszem, hogy annó nagyon bosszantott, milyen harc ment Lewisért, mire összejött Cleoval. Aztán a kövi évad meg úgy kezdődött, hogy szakítottak, és megint Charlotte-al jött össze. Miiii? :o Nagy hűhó a semmiért. Cleo tényleg elég hülyén viselkedett, de aztán meg Lewis szakított vele, mert mégis normális barátnőre vágyott, nem egy misztikus lényre. Elég gáz volt ez az egész helyzet.
Nekem a Bellás évad tetszett a legjobban. Az ő karaktere volt a legnormálisabb. Mondjuk ott meg a Rikki és Zane szál egy szenvedés volt, pedig előtte az ő párosukat kedveltem a legjobban. Szomorú, ami velük történt, Zaneből igazi seggfejet csináltak az írók. De Bella és Will nekem nagyon szimpik voltak. Miattuk tetszett az utolsó évad.
Rosszul emlékszel, Cleo Szakított vele mert hogy Luis túl sokat foglalkozik vele.
Luis még utána is sokat próbálkozott nála, Cleo meg elutasította többször is de Sharlottera még is féltékeny volt meg folyton basztatta szegény lányt, aztán a másik 2 lány Sharlottet és Luist is basztatta, konkrétan nem szálltak le róluk pedig nem is csináltak semmi rosszat ők ketten.
Ez után, h Sharlotte is vissza vágott, azon egyáltalán nem csodálkozom és megértem.
A 3. Évadot nem láttam pont azért amit Sharlotteval csináltak a 2. Évadban, pedig ő lett a kedvencem.
Nahát, tényleg rosszul emlékeztem. Pedig annyira élénken élt bennem ez az emlék.
A 3. évadot kár kihagyni szerintem. Tényleg az egyik legjobb évad, és a lányok is kicsit érettebben viselkednek benne. Zane az, aki eléggé szemét lett, és hülyeségeket művel, de van benne egy új sellő lány, Bella, és egy új srác is, akit Willnek hívnak. Miattuk szerintem nagyon érdemes megnézni a 3. évadot. Most én is kedvet kaptam, hogy megnézzem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!