Hogy sikerült belépnem sorozatbarátra meghívó nélkül?
Már nagyon sokszor próbáltam meghívót szerezni a múltban.
Egyik nap felmentem az oldalra hogy megnézem még mindig kell-e hozza.
Láttam hogy egyből azt írja ki hogy regisztrálják nagyon Megörültem.
Meghívót nem igényeltem azzal az Gmail cimel.
Utána feljöttem gyk-ra megnézni másnak is feltűnt-e de ezek szerint még mindig kell.
Úgy voltam vele biztos csak bug és másnap reggel kifog dobni az oldal viszont már 3 hete folyamatosan gond nélkül tudom használni.
Ez hogy lehet? Van rá esély hogy ki dobjon?
Hamisítvány oldalra is regisztrálhattál. Ott az a trükk, hogy szabad a regisztráció, "csak" aktiválni kell egy olyan emelt díjas SMS-sel, amit 50-100 forintnak hazudnak, de 2000+áfával terhel meg, előfizettet egy szolgáltatásra, és mivel az oldal is hamis, nem azt a kínálatot kapod mint amire számítasz.
A híresebb oldalaknak akár több ilyen kamu változata lehet, amit elég csak más domain-re beregisztrálni. Például valami.com helyett valami.co.
A sorozatbarátnak is van ilyen átverős változata a hírnevét kihasználva.
Nem kellet SMS-T kuldeni és a sorozatok tényleg fent vannak
Ez volt a link amire regisztráltam
3-mas
Az a kérdés hogy számíthatok-e arra hogy később kidob?
Vagy hogy valakivel történt-e már ilyen?
Ez valami kamu oldal, biztos lesz vele gond, mert a sorozatbarát hivatalos oldalának más a neve.
sorozatbarát.club
Nem kamu, nyitott a regisztráció a Sorozatbarátra már egy ideje. Igen, ez az oldal címe, a sorozatbarat.club. És nem kell semmiféle SMS-t sem küldeni, sem emelt díjasat, sem másmilyet.
Élvezzétek a használatot, amíg lehet.
Én már hónapok óta használom ezt a nyitott regisztrációs oldalt, azaz a valódi Sorozatbarátot. Mi a gond?
Talán az lehet az oka, hogy kinyitották a regisztrációt bárkinek, hogy közben támogatást is kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!