Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi időbe telik a sorozatba...

Mennyi időbe telik a sorozatbarát oldal meghívó küldésétől a megkapásig?

Figyelt kérdés

Azt hittem, ez azonnali dolog és próbáltam segíteni valakinek, csak vártam, vártam nála, azóta is ellenőrizgetem az e-mailfiókját, de csak nem jön - miért nem automatikus ez? Vagy direkt talán? Más barátaim is mondták, hogy jaj, elfelejtettem, elvesztettem, küldjek újra, amit meg nem hagyott persze az oldal, hiszen én meg látom, hogy kinek küldtem meghívót, az addig ott lesz, amíg nem regisztrál vagy nem törlöm én, ergo újat nem is küldhetek senkinek.

Van valakinek tapasztalata ebben? Pláne ha netán az oldal üzemeltetői szólnának hozzá, az lenne a legjobb, hogy miért nem azonnali ez, mint ahogy a legtöbb oldalon, amikor regisztrálunk és visszaigazoló mailt küld és azonnal meg is jön a gombnyomás után.

#meghívó #meghívó küldése #meghívó kapása
2020. ápr. 30. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha meghívsz valakit, annak azonnal/max pár perc múlva meg kell kapnia. Automatikus:)

Gmailre általában megérkezik, CitroMail, Freemail meg Yahoo etc. nem ajánlott.

Plusz van, hogy a spam mappába kerül.

Ha meg nem jön meg (ami fura), akkor vissza kell vonni, és megint elküldeni. Ha nem sikerül, akkor új email kell.

De ez nagyon ritka.

Legtöbbször azonnal megérkezik, vagyis nekem még nem volt bajom vele.

2020. ápr. 30. 21:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi - outlook egyébként...

Mennyit várnál max. a visszavonásig?

2020. ápr. 30. 22:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az sem a legjobb, próbáljátok meg gmailre.

Hát, én 24 óra után visszavonnám, amint lehet. Mert ha addig nem érkezik meg, utána sem fog. Akkor inkább elküldöm megint ugyanarra vagy más email címre:)

2020. ápr. 30. 22:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Az illetőnek nincs más e-mailcíme, de max. megpróbálom újra akkor majd...
2020. ápr. 30. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
1 percbe sem telik csinálni egy új email címet, b-tervnek megteszi:D
2020. máj. 1. 09:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem is rossz ötlet, végül is, köszi, sőt, tán van is neki (93 éves bácsinak...) - de majd utánanézek (a számítógépes füzetében amúgy tényleg van egy gmailes cím az outlookos fölött, ám át van húzva, ki tudja, miért, tán még működik, majd kipróbálom... :) )

Pláne hogy tényleg töröltem is a meghívómat, hogy újra küldjem, és az sem jött meg azonnal, sőt, még mindig nem, jó ideje...

2020. máj. 1. 17:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Esetleg azt is lehet, hogy te csinálod meg az email címet, elküldöd rá a meghívót, regisztrálsz, aztán megadod neki a belépéshez szükséges adatokat:)

Mindenesetre szurkolok:D

2020. máj. 1. 17:36
 8/14 anonim válasza:
Valaki tudja hogyan lehet visszavonni meghívót?
2020. máj. 3. 22:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen: a meghívottjaid listáján minden e-mailcím végén ott az X, arra kattintva
2020. máj. 4. 11:03
 10/14 anonim válasza:
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne regisztráltam az oldalra viszont semmi vissza jelzés nem jött edig , ismerősöm nincs aki tudna meghívót kuldeni valaki nemtudna egy meghívót kuldeni kizárólag sorozatot szeretnek nézni köszönöm
aug. 11. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!