Mennyi időbe telik a sorozatbarát oldal meghívó küldésétől a megkapásig?
Azt hittem, ez azonnali dolog és próbáltam segíteni valakinek, csak vártam, vártam nála, azóta is ellenőrizgetem az e-mailfiókját, de csak nem jön - miért nem automatikus ez? Vagy direkt talán? Más barátaim is mondták, hogy jaj, elfelejtettem, elvesztettem, küldjek újra, amit meg nem hagyott persze az oldal, hiszen én meg látom, hogy kinek küldtem meghívót, az addig ott lesz, amíg nem regisztrál vagy nem törlöm én, ergo újat nem is küldhetek senkinek.
Van valakinek tapasztalata ebben? Pláne ha netán az oldal üzemeltetői szólnának hozzá, az lenne a legjobb, hogy miért nem azonnali ez, mint ahogy a legtöbb oldalon, amikor regisztrálunk és visszaigazoló mailt küld és azonnal meg is jön a gombnyomás után.
Úgy tudom, hogy már teljesen megszűnt a meghívó osztogatása, lehetősége.
Amúgy egyrészt biztos, hogy ugyanazt az e-mail címedet nézted, amellyel regisztráltál? Biztos, hogy pontosan írtad be az e-mail címet vagy felhasználónevet? A kéretlen levelek között nézted? Mikor regisztráltál? Adj egy hetet is neki.
Amúgy meg a dmd média oldalán is lehet sorozatokat nézni, és oda regisztráció sem kell.
Nem szép dolog, hanem sőt, kifejezetten haszontalan, de én kedvességből félig hasznosnak jelöltem más kérdés alá másik kérdést feltenni, de ráadásul mindezt úgy, hogy még el sem olvasod az előző válaszokat, ahol egyszer már leírtam, hogy megszűnt a meghívó osztogatása, az azért már tényleg fura, hogy kedvesen írjam megint csak...
Dmd média még egyszer, oda nem kell regisztráció, vagy bárhol máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!