A Miraculousban Marinette-nek milyen robogója van?
Figyelt kérdés
Ilyen fiatalon (14?) megszerezte a B kategóriás jogosítványt? Vagy Franciaországban más szabály van a robogó használatára?
Már a sorozat kezdete óta azzal jár.
Ha így nézzük úgy tűnik közlekedésileg a többieknél felnőttesebb, pl Adrient mindig autóval hozzák, viszik.
2023. júl. 19. 10:32
1/2 anonim válasza:
Nem tudom ki az, de Franciaországban 14 éves kortól lehet 50 köbcentis motort vezetni, vagy olyan kis elektromos autókat mint a Citroen Ami vagy Renault Twizy. 16 éves kortól leher 125 köbcentis motort vezetni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem rosszul emlékszel, a motort Dearest Family című részben (4. évad 21. rész) kapta ajándékba a nagymamájától:D Egyébként úgy tudom hogy AM jogosítványt Magyarországon is le lehet tenni 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!