Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Azt hiszem, démonos film?

Azt hiszem, démonos film?

Figyelt kérdés

Keresek egy filmet... sokra nem emlékszem belőle, de mintha a címében egy női név lett volna. A csaj azt hiszem, a nagyszüleivel lakott, és démonok kényszerítették dolgokra, fura látomásai voltak.

Talán 2010-es vagy 2020-as film, de hiába keresem, nem találom.

Ami nem lehet: valami követ, a boncolás, a boszorkány, Dorothy Mills, ördögűzés Emily Rose üdvéért, Ördögűzés Hanna Roseért. Ezeket láttam, és nem ezek. A csaj asszem szőke hajú volt.

2023. júl. 14. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ez engem is érdekelne. Szeretem a démonos filmeket. Aki megtudja mondani, annak ezer köszönet! 🙏
2023. júl. 14. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Talán ezt keresed:

Stephanie (2017)

2023. júl. 14. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez az, de köszönöm! Érdekesnek tűnik, megnézem ezt is!
2023. júl. 14. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen dolgokra kényszerítették a démonok a nőt és milyen látomásai voltak?
2023. júl. 17. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom már, de a nő szemszögéből mutatták a filmet. Egy jelenetre emlékszem is: egy pasival volt, aztán hallotta a nagyanyja hangját, és kiderült, hogy maszturbált, és talán a nagyanyja megverte ezért.
2023. júl. 17. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Grace (2014).

[link]

2023. júl. 18. 17:37
 7/7 A kérdező kommentje:

EZ AZ HATOS!

Köszönöm!

2023. júl. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!