Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a kicsit...

Mi a címe ennek a kicsit romantikus, démonos filmnek?

Figyelt kérdés

Néhány éve láttam egy filmet, de nem emlékszem a címére.

Azt hiszem négy démon srác volt benne, és egy ilyen kinti tűzrakós bulival kezdődik. Az egyik srác, a főszereplő csaj barátnőjével van együtt, és azt hiszem a főszereplő csaj nem rég költözött a környékre. A négy srác nem használják az erejüket, mert (talán) a rabjává válnának. És csak 18 (vagy 21?) éves korukban jutnak hozzá az összes erejükhöz. A főszereplők jóban lesznek, de jön egy gonosz démon aki el akarja venni a főszereplő srác erejét (mostanában teljesedik ki neki), ezért bántja a főszereplő csaj barátnőjét, meg aztán a főszereplő csajt is (itt van valami pók is, ami a csajon mászkál és a gonosz démon irányítja). A srác meg meg akarja menteni, és a végén megküzdenek, és győz, mert (azt hiszem) az apja odaadja az erejét.

Egy ideje már keresem, szerintem youtube-on láttam egy videót róla, és azután néztem meg, de azt sem találom.

Ha valaki ismeri légyszi írjon!

2021. jún. 12. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A testvériség. ??
2021. jún. 12. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm.
2021. jún. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!