Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Azok akik nem szerették a...

Azok akik nem szerették a Barátok köztöt, minek nézték?

Figyelt kérdés
Mi speciel szerettük, de mikor szó volt róla Facebook-on, hogy megszűnik, akkor tele volt olyan kommentekkel, hogy "Hála Istennek" meg "Jaj de jó, mindig is utáltam" de akkor miért nem néztek mást a többi 1000 millió más csatornán?
2023. júl. 12. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nézték,max elkezdték es nem tetszett .

Azert voltak ezek a realciok

En nezem amugy,ismetlik.

Tegnap lepett ki a sorozatbol Berenyi Kata 😁

2023. júl. 12. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem elég volt belőle pár perc, aztán sosem néztem.

X-faktort sem szoktam, sem vetélkedőket, vagy reklámokat, de van 100 csatornám, meg a Netflix és mivel van a TV-n közvetlen internet elérés, bármit meg tudok nézni, ami fönt van a neten.

2023. júl. 12. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem néztem :D

Amikor indult, akkor különlegesség volt. De nagyon hamar meg lehetett unni.

2023. júl. 12. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolsz, hogy azért mondanak ilyent, mert abban reménykednek, hogy abba az idősávba esetleg véletlenül, ne adj isten (Nem adja!) valami új és nézhető kerül?
2023. júl. 12. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy is lehet egy embernek véleménye egy sorozatról, ha nem nézi/nézte rendszeresen. Sokszor elég egy előzetes vagy pár részlet, amibe belefutunk és látjuk, hogy milyen a minősége.

Ergo nem nézzük, de tudjuk, hogy nem tetszene.

Én pl a Jóban rosszbant néztem. Esti program családdal, megszokás, ilyenek. Élveztük, pedig tudtuk, hogy nem jó. Ezek a napi sorozatok nem a minőségről voltak híresek, pusztán csak bevonzott egy réteget, akik nem feltétlen szeretik félbehagyni. A JR a végére már egyenesen pocsék volt néhol, de ennek ellenére is sajnálom, hogy vége van, mert az életem része volt 10+ évig. De akit nem rántott be úgy, mint engem és sok más embert (akár a BK vagy JR) az objektívebben látta és tudta, hogy szar. 😄

2023. júl. 12. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkét sorozat elment valami krimifélébe. Onnantól nem néztem. A Jóban, rosszbanról nekem azonnal a német Gute Zeiten, schlechte Zeiten jutott eszembe. Ha a történet nem is lopott (azt nem láttam), a cím eléggé gyanús.
2023. júl. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!