Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan nézhetnék meg egy...

Hogyan nézhetnék meg egy filmet, ami nincs fent sehol?

Figyelt kérdés
Két éve megnéztem online, akkor még fent volt, mára viszont sehol sem találom. Hogyan tudnám megtekinteni?

2023. júl. 2. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Online alatt illegális megosztót értesz? A jogtulaj streaming platformján nézd meg, vagy valamelyik általánoson (keresőben: film neve + streaming).
2023. júl. 2. 23:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Magyar szinkronnal szeretném megnézni. Ez arra is értendő?
2023. júl. 2. 23:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Rákerestem egyébként és sehol sem lehet streamingelni. Illegális megosztót nem értek az online alatt, ilyenekhez nincs hozzáférésem. Egyébként a film "Emilie Jolie", 2011-ben láttam a nagymamámnál, 2 éve visszanéztem, most visszanézném, de nem tudom.
2023. júl. 2. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Wikipédia szerint nem mozifilm volt, csak tévében adták szinkronosan. Emiatt már eléggé leszűkül a lehetőségek száma.

Eszerint sehol nincs fent legálisan sem:

[link]

2023. júl. 2. 23:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen egy 2D-s mesefilmről van szó. Van bármi esély arra, hogy megtekinthessem?
2023. júl. 2. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a youtube-on nézted és eltűnt, akkor nagy szerencse kell hozzá, hogy újra rátalálj, főleg, ha olyan tartalma van, amit esetleg sokszor feldolgoztak. Ilyenek például az élőszereplős és rajzolt mesék. Talán egy tematikus csoportban vagy fórumon kell érdeklődni. Azért tedd közzé a pontos címét is a filmnek, hátha valaki rábukkan.
2023. júl. 2. 23:10
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Nem a YouTube-on néztem. Itt a link, amin keresztül 2021-ben megtekintettem:

[link]

Most azt írja, hogy "The rights holder has forbidden to watch the video on external resources."

2023. júl. 2. 23:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Hm, románul már megtaláltam. De akkor, gondolom, ez nem lesz jó. Amit megtehetsz, hogy felveszed a kapcsolatot a facebookon az említett blogspot oldal tulajdonosával és megérdeklődöd a lehetőségeket (linkje az oldalon).
2023. júl. 2. 23:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen a románt én is láttam YouTube-on.

Köszönöm a javaslatot, még nem vagyok otthon, amint hazaérek megpróbálok érdeklődni az oldal tulajdonosánál. Köszönöm a rám fordított időt minden válaszolónak! Ment a pipa mindemkinek!

2023. júl. 2. 23:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Ma hallottam az utcán, hogy valaki említette, hogy ez fent van Ncore-on. Ha esetleg van ismerősöd akinek van, akkor vele tudnál bizniszelni. Vagy egyéb torrent oldalon megnézni. Persze gondolom már mindenhonnan próbáltad megvenni és amint lesz rá lehetőséged meg is fogod venni, a világért se akarnálak itt rosszra buzdítani.
2023. júl. 2. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!