Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok az Én kicsi...

Mit gondoltok az Én kicsi pónimról, egy felnőtt ember is nézhetné?

Figyelt kérdés
Szerintetek lesz bajom abból, hogyha felnőtt emberként nézném a sorozatot? Nem szeretnék ilyen igénytelen rajongóvá vállni, de elkezdett érdekelni a sorozat!

2022. nov. 3. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, nézheti
Nem, nem kéne hogy nézze
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne nézhetné egy felnőtt ember?

Engem speciel pont nem érdekel, hogy mások szerint mit (nem) kellene néznem/olvasnom/hallgatnom mert gyerekeknek való/fura/ijesztő stb. nekem tetszik ennyi.

Mi bajod lenne egyébként tőle? Megköveznek illegális póniló bámulás miatt?

Legfeljebb nem kötöd mindenkinek az orrára, ha úgy érzed, hogy esetleg valami ellenvetésük lenne, és még érdekelne is a véleményük.

Gondolom nem MLP pólóban meg csillámló unikornis szarvval fogsz melózni menni :)

2022. nov. 3. 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meséhez képest egyre összetettebb és komolyabb témája lesz, és felnőttként is szórakoztató, bár én a Manó Benőt is szeretem. Sok olyan mese van, ami felnőttként is érdekes.
2022. nov. 3. 23:59
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
egyik haverom anno huszonévesen látványosan rajongott a rajzfilmért, sőt szabályos mánia lett nála, gyakran nyíltan ajnározta, hogy milyen csodálatos benne minden. hát mit mondjak, voltak egy páran a környezetében, akik ezek után átértékelték a róla alkotott képüket.
2022. nov. 4. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
#3 Cserélnék vele, ha a rólam alkotott képet értékelik át, valahogy a vége mindig az, hogy vagy félelmetes vagyok vagy nem normális :D
2022. nov. 4. 00:05
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
#4 nála sem a jó értelemben kell venni az átértékelést.
2022. nov. 4. 00:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, több felnőtt férfi nézi az én kicsi pónimat, mint az eredetileg (kislányok) megcélzott korosztály. Nem tudom, hogy igaz-e ez a statisztikai, de az biztos, hogy sok felnőtt férfi nézi. Bronies-nak hívják a férfi rajongókat, de szerintem csak azokat hívják így, akik tényleg túlzásba estek a rajongással. Szóval simán nézhető. A négy fal között senki sem tudd beleszólni, hogy milyen legális tartalmat fogyasztasz.
2022. nov. 4. 02:39
 7/12 NTBS ***** válasza:
100%
Nyugodtan.
2022. nov. 4. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Férfiak nem nézhetik.
2022. dec. 17. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam is felnőttként néztem/nézem, és határozottan nem vagyok ezzel egyedül. Semmivel nem “cikibb” nézni, mint, teszem azt, egy Disney vagy Dreamworks animációt.

Ezt a karaktert például tuti nem a hatéves kislányok kedvéért rakták bele (igaz, ez mondjuk éppenséggel G5, de nem volt kikötve a kérdésben, hogy melyik generációról van szó):

[link]

2022. dec. 17. 01:47
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nézheted, de ne villogj előtte másoknak...
2023. máj. 5. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!