Köpök a sírodra film 1. része: szerintetek is lehetetlen lenne ez az életben?
Figyelt kérdés
Szóval van a filmben az a jelenet, amikor a seriff le akarja lőni a csajt, aki beugrik a vízbe, és így nyomát vesztik. Szerintem lehetetlen, hogy ezt a valóságban túlélhette volna. Mert: a csajt épp az imént erőszakolták meg és bántalmazták többen is. Vagyis sem fizikailag, sem mentálisan nem volt jó állapotban. Miután beugrott/bevetette magát a vízbe, gyakorlatilag teljes erőből kellett volna úsznia egy levegővel a víz alatt, mert ha csak egyszer is feljött volna a víz alól, azonnal észrevették és lelőtték volna. De ugye nem ez történt, hanem percekig kereste a 4 db férfi, és nem látták sehol. Jogosan hitték azt, hogy a vízbe fulladt, de ugye nem így történt. Ez viszont így szerintem képtelenség. Ti mit gondoltok, a valóságban ilyen helyzetben túlélhette volna ezt a csaj?2023. jún. 17. 09:43
1/4 anonim válasza:
Megnéztem a kérdéses jelenetet. Látszik, hogy nagyon erős a sodrás, szerintem elég volt sodródnia egy-két percig, azt meg simán megoldja a víz alatt is. Vagy ha belekapaszkodott a híd lábába, simán ott is maradhatott a híd alatt. Nyilván a való életben nincs ilyen, meg attól is függ az üldözők melyik irányba néznek.
2/4 A kérdező kommentje:
Wow, nem semmi vagy, hogy megnézted :) Köszi a választ!
2023. jún. 17. 10:24
3/4 anonim válasza:
Nézd meg a nagyságrendekkel jobb eredetit.
4/4 anonim válasza:
Az egész film eltúlzott, és normális esetben egy ember nem így működik, hanem szó szerint elájul, mert olyan fizikális és mentális sokk éri.
Nem a hidas jelenetnél, hanem akár már a legelején is, amikor rátör a három férfi.
De legkésőbb, amikor újra meg újra erőszakot tesznek rajta - ő ezzel szemben még rohan, meg a fene - a való életben a fájdalmaktól mozdulni nem tudna (ugyanis kvára fáj, amikor megerőszakolnak, főleg, hogyha a sggedet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!