Létezik olyan film, amit egyszerűen nem értettél, talán végig se nézted?
Nekem a Lone Star ilyen.
Szerintem botrányosan szar a történetvezetés.
Southland Tales (A káosz birodalma, 2006.)
A színészek sem értették, akik játszottak benne. Igazából az események közben veszi fel a fonalat a film, Richard Kelly kétkötetes képregényben meséli el az előzményeket, de semmivel nem jut az ember közelebb az egész megértéséhez akkor sem, ha ezeket elolvassa. Úgy hírlik, Cannes-ban kiröhögték a filmet, utána újravágta és effektezte, de így sem sikerült más számára is értelmessé tennie.
A film hozzájárult ahhoz, hogy rendezőként gyakorlatilag megbukott Hollywoodban, bár utána még megcsinálta A dobozt (The Box, 2009.), de azóta semmit (most van előkészületi szakaszban a Corpus Christi); egyfilmes zseniként tekintenek rá (Donnie Darko).
Amúgy szerintem a Southland Tales rohadtul szórakoztató, ha elvonatkoztatunk attól, hogy gőzünk sincs, mi a fene történik a szemünk előtt. Érdekes 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!