Mit szoltok hozzá hogy a Barátok köztben Imi és Niki kocsibalesetben meghalnak, és igy szállnak ki a sorozatbol?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 21:22
4/11 A kérdező kommentje:
A pontos internet oldalt már nem tudom, de itt az interneten olvastam.
Akkor lesz balesetük mikor Imi apjához mennek ki külföldre.
Én is csak néztem nagyokat!
2010. okt. 11. 21:31
5/11 anonim válasza:
Nem rázna meg nagyon a dolog. Nekem egyikük sem szimpatikus.
6/11 A kérdező kommentje:
Kamillát nem irták. Jo kérdés, szerintem nem, mert akkor őt is irták volna.
2010. okt. 11. 21:32
7/11 anonim válasza:
Szomorú lennék. Én kedvelem őket.
8/11 anonim válasza:
Még nyáron volt róla szó, hogy ősszel kiírják őket a sorozatból. Már akkor gondolkodtam azon, hogy a kislánnyal mi lesz? Mert hogy róla már akkor sem volt szó. Pedig elég érdekes lenne, hogy ugyan nem főszereplő, de elég sokat szerepel, és hirtelen eltűnne.
Pont a mai rész után gondoltam, hogy ezzel a történéssel fogják kiírni őket, hogy elutaznak.
De arra nem gondoltam, hogy meghalnak. Arra sokkal inkább, hogy végleg odaköltöznek.
De akkor lehet, hogy Kamilla így ténylegesen az apjához kerül.
9/11 anonim válasza:
Sztem nem lesz ilyen benne,elég bizarr lenne ,ha ők is így meghalnának ,mint a Tóni.Szerintem csak egyszerűen elköltöznek.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, az az igazság hogy már nem nagyon láttam értelmét Iminek a sorozatban, állandóan csak tanult, könyvtárba ment,meg reggelizett a Vilibával. Ha tényleg meghalnak akkor szerintem nem az apja fogja nevelni a kislányt, hanem az Orsi magához venné. Vagy visszaköltözik a mamájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!