"Remake" fekete karakterrel. Mit szóltok hozzá? Pl Kis hableany. De ma már olvastam arról,hogy mas hiresebb szerepeket is fekete szinesz tolt be pl egy Harry Potter keszulodo sorozatban.
A sötét bőr a vízben pont, hogy előnyös. Mivel kevés fény szivárog le, azért a sötét bőr elrejti azokat, akik a mélyebb vízben élnek, mivel beleolvadnak a sötétségbe, ha valaki fentről nézi. Egy olyan rejtőzködő faj, mit a sellő logikusabb, hogy sötét bőrű.
Én jövő héten megyek rá a moziba. Mindent moziban nézek, amin az alt right, Trump szimpatizáns incel és femcel trollok sírnak.
Valószínűleg jövő héten egyedül nézem, utána majd júniusban még a családdal megint meg fogjuk nézni, csak máshol.
#12 én egyébként azért nem nezek ilyeneket mert nem hiszem hogy jobb lesz mint az eredeti. Láttam az új mauglit, az új oroszlankirály első fél órájárát, a dumbot, az új szépség és a szörneyeteg első 5 percét, ez már egy fikarcnyit sem érdekel.
Az még oke ha leforgatják újra a Pinokkiot, mert a régi felett azért eléggé eljart az idő (bár úgy hallottam nem lett jó a film), na de 90-es klasszikus rajzfilmeket? Forgatnák inkább ujra a star wars 9-et. Arra ráférne.
13. Akkor erről szólj a tengeri állatoknak is, akik évmilliók óta így evolválódnak.
Az orkák, a legelterjedtebb és legsikeresebb tengeri állatok pedig nyomban kihalnak.
14. Akkor ne nézd. Nem kötelező, hogy érdekeljen.
De szerintem azok az emberek, akik állítólag nem érdekel ez a film vagy egy másik természetellenesen sokat foglalkoznak vele és az egésznek adnak egy rasszista körítést is.
Pl. egy kritikus, akit nem érdekel miért csinál róla naponta 2-3 videót és miért kattintanak rá azok, akiket ez nem érdekel? Mert ugye a videót azért csinálja róla, mert hozza a nézettséget.
Szóval elvileg egyáltalán nem érdekli őket, de naponta többször foglalkoznak vele.
Lehet bennem van a hiba, hogy én azzal foglalkozok, ami érdekel.
A bőrszínnek akkor van jelentősége, ha jelentősége van a történet szempontjából. A kis hableánynál teljesen mindegy, hogy pink vagy hupikék.
Amúgy nyilván érzékenyítési céllal teszik, már régóta csinálják és működik, hiszen már senki sem akad fenn pl. a Halálos fegyveren, 48 órán, Hetediken, Sötét zsarukon... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!