Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez a Wednesday teória igaz lehet?

Ez a Wednesday teória igaz lehet?

Figyelt kérdés

Van az igazgató, vagyis volt akit Thornhill megölt

Róla nem tudtunk semmit, csak hogy meghalt, semmi egyéb nem történt. A sorozat elején a komornyik szeme (Lurch) fura volt, a végén Wednesday mondja, hogy van még néhány el varratlan szál, és éppen Lurchot mutatja akinek már másabb a szeme mint a sorozat elején. Lehet ő rá nem hatott a méreg, megsem halt és átváltozott a komornyikká?

És a telefonos story. Xavier oda adta a telefont Wednesadynek amire kapott Wednesday egy SMS-t névtelen feladótól, amiben az áll, hogy meghal.

Csak Xavier tudta a telószámát Wednesdaynek. Lehet ő is a rossz oldalon áll?

2023. máj. 8. 15:23
 1/5 Daniel Prime ***** válasza:
100%
Miután kiderült, hogy Tyler volt a Hyde, én már semmin nem lepődnék meg.
2023. máj. 8. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem első perctől gyanús volt Tyler. Egy normi segít egy kitaszítottnak. És, hogy annyira segített mindenben, túl kedves volt.
2023. máj. 8. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhetőnek tartom hogy az igazgatót visszahozzák, bár a magyarázatra kiváncsi lennék.
2023. máj. 10. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lurch szemén én nem látok semmit. Pedig direkt figyeltem. Az első részben szerintem csak azért néz olyan furán, mert unja, ahogy Gomezék kornyikálnak az autóban.

Weemst el tudom képzelni, hogy valahogy feltámasztják.

Xavier nem hiszem, hogy rossz oldalon állna. Egy telefonszámot simán le lehet nyomozni.

2023. máj. 29. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
De 10 perccel azután hogy Wednesday megkapta a telefont?
2023. máj. 30. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!