Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lenne kedvetek Stranger...

Lenne kedvetek Stranger Things teóriákat megvitatni? :D (SPOILER veszély fenn állhat ha nem láttad a sorozatot).

Figyelt kérdés

Hali! :)

Redditen illetve más külföldi oldalon már sok féle teóriát olvastam a 4. évad befejezéséről, illetve az utolsó évadra is voltak egészen elképesztő ötletek(pl.: az utolsó vágókepben a 4 fiú Mike-ék alagsorában van, és DnD-t játszanak, és az egész történet csak a játék volt, majd mindenki haza megy... igen valaki szerint ez lenne a legjobb befejezés, de ez túl kiábrándító csavar lenne :D) Viszont magyar változatban még nem igazán találtam ilyen találgatós posztot. Szóval kíváncsi lennék hogy aki már látta az új évadot mit gondol?

Az én elképzelésem barátságos és rettentően naiv, az előző évadok alapján pofon egyszerű, nyílván kell egy nagy csata, amire végül valahogy mindenki oda keveredik(jelen esetben Hawkins), El az erejét vissza kapva segíti győzelemre a barátait. Persze ez túl szép lenne, így benne van a pakliban, hogy egy( vagy akár több) kedvelt szereplőt el kaszálnak a Duffer testvérek. Talán Steve, vagy Nancy, vagy az új srác Eddie? Eleven halála is beépíthető lenne, de az ő élete annyi szálon fut, hogy ez lenne kb az utolsó tippem ilyen helyzetben. Nyílván a srácok és El vissza térnek Hawkinsba, ez is tiszta, ott a helyük. Gondolom Joyce, Jim és Murray is vissza érnek, bár nekem kérdéses ez is, hogy a hármasukból valaki nem hal e meg.

És persze ott van Vecna, nos ő rajta még nem agyaltam annyit... :D

Szóval ti mit gondoltok, mi lesz a vég? :D

2022. jún. 11. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"4 fiú Mike-ék alagsorában van, és DnD-t játszanak, és az egész történet csak a játék volt, majd mindenki haza megy... igen valaki szerint ez lenne a legjobb befejezés, "

Ez szerintem még a GoT sorozat befejezésétől is ocsmányabb lenne.

Nehéz amúgy bármit is tippelni mert nagyon sok minden történt a negyedik évadban. Teljesen stílust váltott szinte és átment ilyen kisértő démonos horrorfilmbe. Gondolom Hopperék haza keverednek a végső csatára. Az eddigiek alapján én nem számítok egy boldog befejezésre. Szerintem Eleven úgy fogja tudni legyőzni a végső gonoszt, hogy ott reked ő is és bezáródik az összes kapu. A legtöbb főbb karakter szerintem túl fogja élni. Igazából Mike, Dustin, Nancy például tuti. Én ilyen esetben azt szoktam figyelni, hogy melyik az a karakter akiben úgymond nincs több vagy nincs már jellembeli fejlődése. De például Steve és Will (aki a testvérével együtt kb teljesen jelentéktelen karakter lett a negyedik évadra.) ők esélyesek rá, hogy nem élik meg a finálét.

Nem volt rossz egyébként az új évad de némely karakter számomra eléggé visszaesett..

2022. jún. 11. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, kicsit túl zsúfolt lett, nehéz követni, legalább is nekem. Olyan, mintha ebben az egy évadban túl sok mindent akartak volna megmutatni. A boldog befejezés nekem is csak a kis álomvilágban van, sejthető, hogy valami olyan lesz ami miatt a nézők reakciója annyi lesz, hogy "ba***a meg, már megint".

Nem rossz gondolat, hogy El odaát ragad, viszont ez túl könnyű lenne, hisz annyi ereje van, hogy újra ki tudná nyitni a kaput, hacsak nem dönt önszántából úgy, hogy ott marad, hogy ezzel megóvja akiket szeret. Ilyen gondolatom nekem is volt amúgy, csak kb úgy, hogy a többiek közül reked ott valaki/valakik amikor a kapu bezáródik, és akkor ezen a szálon esetleg folytatódhatna a történet az utolsó évadban.

Will és Jonathan kispadra kerültek, bár hogy őszinte legyek Will a harmadik évad óta nem hoz lázba, annyira semmilyen, lapos lett a karaktere, talán még kissé irritál is.

Steve annyira szerethető amúgy, mindenki "anyukája", de igen, eléggé kimaxolták a karaktert, nem tudom mit lehetne még kihozni belőle.

2022. jún. 11. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én olyasmire számítok hogy ugye vecna lyukakat üt a 2 világ közt azok arra kellenek hogy a demogorgonok demodenevérek tehát a mindflayer hadserege átjöhessen

Gondolom mindflayer egy nagyobb kapun jön majd át és lelepleződik

Én befejezésként az ötödik évadnak egy nagy csatát sejtek ahol lesz sok katona akik a demogorgonokkal és denevérekkel harcolnak míg el és barátai próbálják kicsinálni a mindflayert

Az is nagy esélyes szerintem hogy az ötödik évadot el nem éli túl de szerintem az is ebben a világban lesz mert azt nem merik szerintem bevállalni hogy teljes egyedül ottragadjon örökre a holtteste

2022. jún. 12. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Uu, mekkora csavar lenne, ha El legyőzné Vecnát és azzal együtt minden rossz átszállna belé (a 4. évadban a Papa említette, hogy nagyon veszélyes legyőzni egy ilyen erős és gonosz teremtményt, mint Vecnát, mert azzal a legyőzött minden rossz tulajdonsága is átszáll belé). Viszont lenne egy utolsó tiszta pillanata, amikor eszébe jutnak a barátai, a szerettei és úgy dönt nem hajlandó teljesíteni a gonosz tervét, megmenti Hawkinst és inkább örök száműzetésbe vonul az Upside Down-ba.
2022. aug. 11. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!