Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régi filmekben hogy lehettek...

Régi filmekben hogy lehettek meztelen gyerekek, és ezeket a részeket miért nem vágják ki?

Figyelt kérdés
Pl. Jób lázadása, de nem csak magyarokra gondoltam.
2023. ápr. 30. 21:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy itt mindenki ilyen nyílt, gondolom nudisták, de a kérdés meztelen gyerekekről szólt, nem általában meztelen emberekről.
2023. máj. 4. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nudista, csak nem vagyok szégyenlős ilyen téren. A gyerekek meztelensége filmekben szerintem egy szinten van a felnőttekkel. Maximum a felnőtt színész saját maga egyezik bele, a gyerekeknél pedig a szüleik döntenek erről. Illetve ahogy már írtam, manapság az internetre minden felkerül és egy gyereknek kellemetlenebb lehet ez, mint egy felnőttnek.
2023. máj. 4. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A horvát tengerparton tavaly már az egy éves gyerek is pelenka bugyiban volt. De viccen kívül, miért adnak két részes fürdőruhát három éves gyerekre? Régebben csak 12 évesektől öltöztek így.
2023. máj. 4. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi az a pelenka bugyi, de egyetértek.
2023. máj. 4. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk régebben nem volt mobiltelefonba épített digitális kamera, és internet sem volt, hogy bárkiről készült felvétel egy szempillantás alatt az egész világgal megosztható lett volna, kitörölhetetlenül.

Attól, hogy engem nem érdekel, ki és mit lát belőlem, és mit gondol rólam, más még gondolhatja másképp. Különösképpen egy gyereket, aki még nem dönthet saját maga, nem szabad olyan helyzetbe hozni, amiről később, felnőttként úgy gondolhatja, hogy nem volt helyes, és erről nagyfelbontású felvétele van az egész világnak.

2023. máj. 5. 09:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Ennek semmi köze a modern technológiához, internethez, megosztásokhoz. 50 éve sem kellett volna szerintem meztelen gyerekeket filmezni. De itt le is zárhatjuk, azt hiszem, Nekem ez a véleményem, nektek meg az.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2023. máj. 5. 09:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer megjelent egy filmben egy felvétel, miért vágnák ki évek múlva? Miféle kárt lehetne ezzel elkerülni? Az eredeti vágatlan verzió úgyis fellelhető marad, a színésznek tehát mindegy. A nézőkre meg eleve nem káros a felvétel.
2023. máj. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!