Régi filmekben hogy lehettek meztelen gyerekek, és ezeket a részeket miért nem vágják ki?
Mondjuk régebben nem volt mobiltelefonba épített digitális kamera, és internet sem volt, hogy bárkiről készült felvétel egy szempillantás alatt az egész világgal megosztható lett volna, kitörölhetetlenül.
Attól, hogy engem nem érdekel, ki és mit lát belőlem, és mit gondol rólam, más még gondolhatja másképp. Különösképpen egy gyereket, aki még nem dönthet saját maga, nem szabad olyan helyzetbe hozni, amiről később, felnőttként úgy gondolhatja, hogy nem volt helyes, és erről nagyfelbontású felvétele van az egész világnak.
Ennek semmi köze a modern technológiához, internethez, megosztásokhoz. 50 éve sem kellett volna szerintem meztelen gyerekeket filmezni. De itt le is zárhatjuk, azt hiszem, Nekem ez a véleményem, nektek meg az.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!