Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért alszanak a filmekben...

Miért alszanak a filmekben meztelenül, ha FÁZNAK?

Figyelt kérdés

Igen gyakori és én ezt nem értem. A főszereplő pucéran ágyba bújuk aztán fázik mint az állat és a paplan alatt is vacog. (Romi filmekben ez a "gyere bújj hozzám mert megfagyok" dolog, de más típusú filmekben is ez van)Hát én nem tudom inkább fagyoskodnék pucéran vagy vennék magamra valamit, mondjuk pizsamát és még az is védene a hideg ellen. Ja, mégis tudom.

De tényleg,még nem jutott eszükbe az ilyeneknek hogy csak fel kéne öltözni?

2018. júl. 24. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem mert ezeknek a filmeknek a lényege hogy a szereplők logikátlanul cselekedjenek,kivéve egy két embert akik az előzőket pátyolgatják.És mi ennek az értelme? Hogy nehogy valami is stimmeljen mert az már túl jó lenne
2018. júl. 25. 04:47
 2/2 Darkertaiki válasza:
A túlélő filmekben a mesztelenül összebujás paplan alatt azért kell, mert igy egymás testhőjével melegettek, kevesebb a hőveszteség és lassabb a kihülés. A ruha gátolná a hőátadást és több energiát pazarolnának, először fel kéne a ruhát melegiteni , ami hőszigetelő, azután a társukat. Alap fizika. A romantikus filmekben senki nem bujik oda meztelenül csak a paplan alatt, mert az romantikus/ szexi. Amugymeg mint az első esetben is itt is kevesebb a hővesztés. Valamint ha szexuális vonzalom van a felek között az növeli a testhőt, ez által jobban melegitik egymást, mint a pizsama. Látszik nem sok tapasztalatod van romantika terén...
2018. júl. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!