Csak szerintem nagyon trippy ez a rajfilm?
Figyelt kérdés
Nem filmről van szó, szóval remélem jó kategóriába raktam.
Ez a látszólag ártatlan, és semmitmondó dolgokkal teli rajzfilmnél trippybbet, még soha nem láttam.
Ha egyedül, ráköncentrálva végignézed, , és részletesen követed az eseményeket, minden része olyan, mintha egy pszichedelikus gomba trip lenne. És nem csak a rajzok, hanem a történet is. Mondjuk szerencsére én bírom az ilyen rajfilmeket.
Tudok még hasonlókat? Kíváncsi lennék rájuk.
De először nézzétek végig. Én most úgy linkeltem be, ahogy én néztem végig.
2023. ápr. 29. 23:28
1/3 A kérdező kommentje:
nem adják a tv-ben, ezért sajnos már nem tv-műsor.
2023. ápr. 29. 23:29
2/3 A kérdező kommentje:
Ja, néha külföldire vált egy pillanatra a vége felé, de csak pár másodpercre. A magyarok nem szinkronizálták el a durvább részeket. AZok le sem voltak adva a tv-ben. De itt azok a részek is benne vannak.
2023. ápr. 29. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!