Szerintettek meddig tart még a marval őrület?
1# oké értem.
És mit tippelsz meddig fog tartani mire elég embernek unalomba fullad ez a széria?
Itt rendezgetheted a számokat, de az látszik belőle hogy 2019-re milliárd dolláros bevételeket csinálnak a filmek (csak a Marvel univerzum 23 milliárd dollárt termelt, és még mennek fel a számok).
Egy sikeres film folytatás pedig ugyanolyan várós és hype-olt lesz, és hiába rosszak az utólagos kritikák, akkor is elmentek és megnézték pénzért a filmet.
Ez csak attól függ, hogy meddig jók a filmek. Én az MCU előtt is szerettem a szuperhősfilmeket, így aztán sosem érdekelt a hype körülötte. Sokszor elfelejtik az emberek, hogy a hype nem csak úgy lesz a semmiből. Ahhoz valamit el is kell érnie a szériának, jelen esetben az MCU-nak. Szépen fel lett építve valami, szórakoztató stb. Az, hogy ez meddig tart ki az csakis a filmeken múlik. Valószínűleg nem lesz már akkora érdeklődés iránta (részben azért is, mert az emberek szeretik utálni azt, amit sokat szeretnek), de még simán mehet sok-sok évig, ha a filmek színvonala összességében megütnek egy bizonyos mércét.
Eddig is voltak gyengébb darabok benne, mégsem tett kárt a nézettségben. Ezután is lesznek gyengébb darabok, de amíg nem ezek lesznek többségben úgyis gyártani fogják őket. A képregények már nagyon régóta futnak, alapanyag van bőven és a képregényekre sem ugranak az emberek, hogy "mikor lesz már vége?" "meddig tart ki?" Csak azért merülnek fel ezek a kérdések, mert népszerűek, de nem értem az miért baj? Ha viszonylag jók a filmek és ki tudnak futni valahova, akkor lesz rá igény. Csakis a bevételeken és a filmek minőségén múlik. Engem ezután is érdekelni fog, de elfogult nem vagyok. Pont azért is várom, mert szerintem is elérte a csúcsát az MCU és kíváncsi vagyok, hogy ezután mit fog mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!