Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik epizódok a legizgalmasa...

Melyik epizódok a legizgalmasabbak?

Figyelt kérdés
A 11 éves lányom meg szeretné nézni a katicabogár sorozatot de nem az összeset csak azokat amik izgalmasak vagy fontosak. Valaki tudja a címeiket?

2023. ápr. 26. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem nézi végig? Mi honnan tudjuk, hogy Neki mi izgalmas? Nézze végig ez a gond a mai fiatalokkal, hogy zanzásítva akarják az élményt, nem képesek végignézni semmit sem!
2023. ápr. 26. 08:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Megnézné, de egyszerűen nincs ideje azért akarja zanzásítva. Én is mondtam neki de egyszerűen van magára naponta max egy órája. Inkább az a baj a mai fiatalokkal hogy úgy terhelik őket hogy az nem kifejezés. Sajnos azt kell elmondanom hogy nekem magamra több időm van a melo mellett mint a lányomnak a suli mellett. Végig tanulja a délel elottot míg suli van utánna meg a gimnasztika ami minimum 3 óra és haza ér 20 kor majd meg tanul 22 ig. Majd alszik 6 ig es kedzodik előről. A legrövidebb napján is 15kor végez.

Ezért nézné meg inkább zanzásan.

Amugy meg ha nincsen emberi válaszod nem kell kinyitnod a szád. Az a baj hogy a mai 30 40 es korszakkal hogy túlságosan előitéletesek és csak az átlaggal számolnak.

Máskor gondolj bele ki mit mért csinal vagy nem csinal. Nem biztos hogy hanyagságból csinalja. Lehet más oka is.

2023. ápr. 26. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
22 tanul? Ez nem valami egézséges. De szerintem második évadot nézze az sztem izgibb
2023. ápr. 26. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
2-es valamit csináljon jól, vagy egyáltalán ne csinálja! Ez emel ki minket 30-40eseket a tömegből, mert mi jobbak vagyunk ebben a fiatalabb generációnál, mert megtanultunk mindent elemezni, nem csak kivonatolni.
2023. ápr. 26. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem ez volt alapbol sem a kérdés. Hogy mit gondoltok a mostani tinik vagy a 30-40 a jobb.

Nem kérdeztem ilyet tudtommal de ha még is akkor valaki magyarázza el hogy pontosan hol tettem fel ilyen kérdést.

Én azt mondtam és ha akartok kössetek bele csak tessék de az csak az érzelmi intelligenciátokat mutatjátok be hogy nem megfelelő szinten van.

Minden korosztályban vannak olyanok akik mondhatni rossz stílust/embereket követ a korosztályokon belül.

Pl a 30-40eseknek rossz a mai fiataloknak az életük de azoknak a fiataloknak akik ezt az életet élik ez a jo nem a 30-40es tapasztalatok. És vannak olyanok a 30-40es korosztályban is akik úgy gondolják hogy jó az az élete amit csinálnak többen a tinik közül (igen en személy szerint ismerek is sokakat) es van olyanok is vannak a fiatalok közül akik nem helyeslik a korosztályuk életét.

Azt amugy nem értem miert mindenki az átlag alapbáj iték és/vagy miert itelkezik mert nem az o dolga ez.

Szóval. Bele lehet kotni mindenbe ha akartok de én az előítéletességet akartam kihangsúlyozni abban a pár sorban. És ne már hogy egy Miraculous kérdésbe bele akarjatok kötni mert per pillanat nincs jobb dolgotok. Nekem is van dolgom meg gondolom nektek is lenne.

(Tisztelet a kivételnek, köszönöm a tisztességes válaszolokat ismét.#3)

2023. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!