A last of us sorozat jó?
Kell ismerni a játékot vagy nézhető nélküle is?
Illetve aki nézte annak a véleményét szivesen várom.
Nekem nagyon tetszett. Nem ismerem a játékot és mindent értettem.
Imádtam az összes színészt benne, szerintem nagyon szépet alkottak. Voltak benne olyan elemek amik más ilyen "túlélős" sorozatban nem jelentek meg pedig érdekli az embereket, hogy oldanák meg.
Én izgatottan várom a 2. évadot.
Én is ahhoz a táborhoz tartozom aki játszott a játékkal (10 éve kb.)
A játék mély érzéseket hagyott bennem, amihez a sorozat nem tudott überelni.
Láttam az első részt, jó volt, minőségi sorozat. Viszont történetre szinte ugyanaz mint ami a játékban volt így nem tudtam nem összehasonlítani a kettőt.
De egyébként örülök annak hogy mások is megtapasztalhatják a történetet.
Akik nem feltétlen játszottak a játékkal
Most 4. Részt láttam eddig nagyon jó.
A 3. Rész annak ellenére hogy filler volt és ellenszerves voltam az elején vele a végén már eskü élveztem és szurkoltam hogy éljék túl a banditákat.
Szoval eddig tetszett.
Elment...megnéztem a teljes 1. évadot, megfogom a 2.-at is, a 3. részt viszont csak duplasebességgel tudtam nézni tekerve, néha levettem a hangot is inkább...
Valamint az sem tetszett a sorozatban hogy a férfi főszereplő (Pedro Pascal) túl erőszakos volt már, gyakorlatilag kb akit tudott húsvér embereket lemészárolt, néha már túlzó volt, főleg az évad végén a csajt, aki régi ismerőse volt.
A játék telitalálat volt, ráadásul ott még nem tolták orrba-szájba az LMBTQ propagandát. A szereplők jórészt fehérek emberek, a homoszexualitás is csak egy félmondat erejéig jelenik meg. Ott csak a kiegészítő történet utal Ellie másságára.
A sorozatban nagyon kevés az akció. Bíztam benne, hogy legalább az utolsó részt megtolják és az "aluljárós" harccal visszahoznak valamit a hangulatból, de még arra is sajnáltak 10 percet.
A kiscsaj egyébként jó színész, Pedro Pascal teljesítménye eléggé változó, de nagyjából hozta a szerepét.
Pozitív hozadéka a sorozatnak, hogy sokan ennek a hatására kezdtek el játszani a játékkal.
A játék szerintem 10/9, a sorozat kis jóindulattal 10/7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!