Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudom megnyitni a bestseri...

Nem tudom megnyitni a bestseries.hu-t. Miért?

Figyelt kérdés
Nem tudom megnyitni, és nem tudom, miért. Tegnapelőtt még megnyitotta, ma már egyáltalán nem. Mindig egy fehér képernyő jön be. Miért? Tudna vki segíteni?
2010. okt. 9. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

emiatt én is gondban voltam tegnap.

megnéztem a twitter-üket, igaz hogy oda sem írtak hónapok óta, de a régebbi üzenetek is mindig arról szóltak, hogy gond van a szerverrel, és ezért leállások vannak. szóval gondolom most is ez történt. reméljük, mielőbb megoldják.

2010. okt. 9. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ja, csak az a baj, hogy októberben infóból érettségizek, és arra kéne tanulnom, de pont akkor jár le a datás előfizetésem.
2010. okt. 10. 04:40
 3/3 anonim válasza:

[link]

<code>Mint észrevehettétek nincs BS és ez egyenlőre így is marad.

Ha valaki tudna valami olyan tárhelyet - akár külföldön is - ahol kevésbé rinyálnak a tartalom miatt az kérem jelezze a bestseries@hotmail.hu címen. Ha az elintézésben is tud segíteni azt is szívesen vennénk.

Amíg nem lesz tár addig sajnos nem tudjuk folytatni.

Jelenleg rengeteg más elfoglaltságunk mellett nincs sok időnk ezzel foglalkozni, ezért is kérjük a ti segítségeteket.</code>

2010. nov. 20. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!