Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg jobbak a régebbi...

Tényleg jobbak a régebbi mesék a mostaniaknál?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok idős, a húszas éveimben járok, de egyszerűen nem bírom végignézni az újabb meséket. A kép és hangviláguk szerintem borzalmas, annak ellenére is, hogy mennyit fejlődött azóta a technika. A történetnek a legtöbb esetben semmi mondanivalója és nincs tanulság a mese végén.

A régi mesék olyan szépen meg voltak rajzolva, a betétdalokat a mai napig megkönnyezem. A történetvezetés pedig össze se hasonlítható.

Szerintetek is igényesebbek voltak a régi mesék? Vagy én csak azért érzek így, mert azok nőttek hozzám és ezért elfogult vagyok velük?

A ti gyerekeitek melyiket preferálják inkább?

2023. ápr. 8. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

A nagyon régiek nem jobbak.

Viszont amik a cartoon networkon mentek, azok jobbak voltak.

De mostmár nem adnak olyan rajzfilmeket.

2023. ápr. 8. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen, jobbak. Főleg hogy újabban "sikk" baromi rondán megrajzolni. Nem a mesélés az újak célja többségében, hanem eladni valami gagyi szart a kölyköknek.
2023. ápr. 8. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. ápr. 9. 06:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal, de sokkal!
2023. ápr. 9. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akár a Disney-re gondolsz, akár 80-as, 90-es évekbeli magyar rajzfilmekre, egyértelműen igazad van. 2010 után egyértelműen zuhanni kezdett a színvonal. Nyilván, lehet, hogy van néhány kivétel, de tendenciaszinten igazad van.
2023. ápr. 9. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező nem mese hanem rajzfilmek, animácios sorozat a neve.
2023. ápr. 9. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Filmekre is többnyire igaz, hogy a régebbiek voltak jobbak, mint a mostaniak. Élőszereplős és animációs filmekre egyaránt igaz.
2023. ápr. 14. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért pontoznak le amikor pont így van a rajzolt dolgok nem mesék
2023. jún. 21. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!