Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen a SkyShowtime? Megéri...

Milyen a SkyShowtime? Megéri rá előfizetni, sok magyar nyelvű film van rajta, milyen a minősége stb..

Figyelt kérdés

2023. ápr. 6. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, megéri teljesen.

Annyi, hogy még Ps-en vagy Xbox-on nem lehet nézni

2023. ápr. 7. 07:30
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Azért vannak olyan promó cikkek, amik írnak minőségi-tartalmi kifogásokról:

[link]

[link]

Kb. onnantól kezdve, hogy a piac 5+ szereplősre bővült és még dupla-tripla ennyi szolgáltató közül kellene választanod, értelmét veszti az egész, és irány vissza torrentre.

2023. ápr. 7. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
2# Ismerőseim közül akiket ismerek, jó formán már ők is a fizetős streameken néznek tartalmakat, illetve már csak azért jár be torrent-re, hogy ne vesszen el az acc. A legtöbbet seed-elt film ncore-on a 10k seed-et se éri el. Nincsen ezzel gond szerintem, változnak a nézési fogyasztások...
2023. ápr. 7. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 Mondjuk a Telex ilyen témában pont olyan, mint a régi Index: ami szerintük sz.ar, az amúgy baromi jó, ami meg pocsék, azt felhúzzák a kritikában.
2023. ápr. 8. 02:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Az nem egy "szerintem" cikk ha leírom mit látok és tapasztalok egy oldal használata során. Megnyitod és csekkolhatod, ugyanazt fogod látni.
2023. ápr. 8. 08:52
 6/9 Király vok de te is 2 ***** válasza:
Egész jónak tűnik, de olyan mint a többi
2023. máj. 15. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Most még pár napig fél áron elő lehet fizetni a prémium csomagra, ami így 1999 Ft. Viszont van egy kedvezőbb áru ajánlatuk is. A standard csomag reklámokkal 15990 Ft egy évre, ami havi 1333 Ft-ra jön ki. A reklámos éves szerintem megéri, mivel az összes tartalom nézhető vele. A reklám minimális és nem tolakodó, nekem a filmek elején 2-3 reklámot tett be.

Szerintem a többi streaming szolgáltatónak is be kellene vezetnie egy olcsóbb reklámos csomagot, biztos lenne rá igény. Elfogadhatónak tartom, hogy egy évet előre kifizetek, és van benne egy kis reklám, ha cserébe kedvezőbb árban adják.

A tartalom nagy része Magyar, azért akad néhány kivétel, de ez a kijelentés csaknem minden streamingre érvényes.

dec. 1. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért nem éri meg feltétlenül az éves előfizetés (kedvezménnyel sem), mert nem valószínű hogy egész évre elegendő a kínálat ami téged érdekel. Ha negyedévente előfizetsz 1-1 hónapra és felhozod magad az új kínálattal, akkor évente 8 ezer forintot fizettél ki teljes áron 4 havi elérésért (ahelyett, hogy 16 ezerért 12 hónapra kötelezően előfizettél, de azt nem használtad ki).
dec. 1. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a MAX-ra fizetek még élő 33% kedvezménnyel, ami így 1850 Ft. A SkyShowtime-on sokáig gondolkoztam, hogy kelljen-e, anno azért nem vettem meg, amikor félárban adták, mert kevesebb időm volt nézni, így elég volt egy streaming is. Most igény támadt még egyre a részemről. Az, hogy jövőre megújítom-e, attól függ, mennyi új tartalom lesz rajta. De már most kinéztem több sorozatot rajta, ami egy évig betart, mire mind végig nézem. Ez az egy év így megéri a számomra, utána meg majd meglátom. Most kicsit van több szabadidőm, az a 15990 Ft pedig nem olyan vészes egy egész évre, hogy cserébe akkor nézzem, amikor én akarom.
dec. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!