Az új Transformers filmben jó lesz a magyar szinkron szerinted?
2018-as Űrdongóban is annyira gagyik voltak a magyar szinkron hangok... Nem voltak eléggé komoly/durva és robotosak a hangok stb. kár hogy nem tudok angolul
Őszintén, én félek... kételkedem abban hogy jó lesz, de legalább reményekedni lehet :/
Az Űrdongónál valóban volt pár érthetetlen döntés, például hogy a fiatal, rámenős főhősnek egy 60 éves vénember hangot adtak és két szerepre nem szakmabeli színészeket, hanem YouTube celebeket kértek fel. Mondjuk szerintem VR Pisti egész jól játszotta a szerepét, de az ő hangján is sokat torzítottak.
A Transformers-nél szinte alapszabály, hogy a magyar szinkron szinte sosem jó. Némelyik Transformers rajzfilm szinkronja vérlázítóan pocsék. Nincsenek jól megválogatva a hangok, nincs meg a beleélés, és a szövegfordítás általában borzalmas, mert a fordítók kicsit sem értenek a Transformers-hez.
Az új film a 90-es évek fiatal amerikai kultúrájáról szól, biztos tele lesz amerikai szlengszavakkal, és sok olyan robot szerepel benne, akiknek korábban nem volt rendes magyar nevük. Úgyhogy én nem csak a szereposztástól félek, hanem attól is, hogy hogyan fogják lefordítani a szövegeket.
Mi?! Ne... most még rosszabb :(
Nyugodjon békében
Április 27 én lesz a második előzetes..
De vajon nincs már véletlenül le szinkronázlva magyar nyelvre? Mert akkor van még rá esély hogy Szelyes Imre Optimus magyar hangja
Vagy csak most fogják még szinkronizálni?
Nézd meg angolul magyar felirattal.
Egyébként nyugodjon békében!
"Vagy csak most fogják még szinkronizálni?"
Sokszor 1-2 héttel a film kiadása előtt készül el csak a szinkron. Most még a film eredeti változata sincs kész, így a szinkron sincs. A rendező ma osztott meg egy videót Optimusz eredeti hangjával, Peter Cullen-nel, aki nemrég vette fel az utolsó filmszövegét. A magyarváltozat csak ezután készül el.
Az új előzetes már megjelent magyarul, hallható benne Optimusz új hangja. Nehéz lesz megszokni.
Optimus Primal és Airazor hangja szerintem elég jó a mostani trailer alapján.
Optimus nyilván nem lesz az igazi. De remélem legalább 2024-es animációs film után átvesszük magyarul a Prime "titlet".
Noah és Mirage k.rvára idegesítő.
Hogy a frnacba nem találunk kompetens szinkronszínészeket?
Engem Mirage "Azt hittem spanok vagyunk" résznél ez a full retard gloating Bturbó hang jut eszembe.
Nagyon harsány, de ha megnézed az eredeti trailert, akkor azzal még messze nem lehet összehasonlítani.
Meg mi az, hogy "Mekkora ez a fószer?" ?
Amikor egy istenről beszélnek.
Az elmúlt 10 évben kicsit sem változozz a magyar szinkron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!