Dancsó Kontrollról szóló videója már nem lelhető fel sehol?
Csatornáról van szó, nem más weboldalról.
Dancsóról szól a kérdésed! Az ő csatornája a következő: Youtube.com/@Video-Mania
Még a kulcsszavak között is megemlítetted...
Atya isten. Nem tudom, hogy van e értelme tovább kommentelnem. Szóval, hogy meg értsd, leírom újra.
Törölt le videókat, ergo nem találni a csatornáján. Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert azt is törölte.
Kérdező, te értelmileg sérült vagy?
Vannak olyan videók, amiket nem törölt le a csatornájáról, de csak csatornatagsággal láthatóak. LEHET, hogy ez is köztük van. De szerintem inkább tanulj meg olvasni, ne videókat nézz.
A többiek azt magyarázzák, hogy nem minden videója nyilvános. Bizonyos videókat csak azok látnak, akik előfizetnek a csatornatagságra.
Mivel a csatorna tagságot jóval később vezették be, mint Dancsó elkezdett videózni, lehet, hogy nem törölte őket, csak áttette azok közé, amiket csak az előfizetők látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!