Melyik Jézus életéről szóló film a legdurvább?
Figyelt kérdés
Láttam a Lukács evangéliuma alapján készítettet is, de nem találtam igazán valósnak a magam hite szerint. A Ben Hurt is láttam, de az sem volt az igazi. Az egyik filmben Jézust szöges korbáccsal verték meg, halálakor halottak támadtak fel, és hatalmas égzengést, földrengést mutatott be. Emlékeztek melyik volt az?
Kérlek segítsetek megtalálni!!!
2023. ápr. 2. 11:40
3/8 HalkHogen válasza:
A Barabásban van ilyen jelenet - persze a film inkább a főszereplővel, a gyilkos Barabással (Anthony Quinn) foglalkozik.
5/8 anonim válasza:
A Passió a legdurvább. Botrány is volt belőle, hogy túl naturalisztikusan ábrázolja a dolgot.
6/8 anonim válasza:
Passió lesz az.
A film amúgy zseni, szerintem a valósághoz biztos sokkal közelebb áll, mint az Isten fia szintű családi nyálak. DE. Maga a Passió iszonyúan öncélú, célja a megbotránkoztatás és nem a szenvedés bemutatása. Szóval valahogy a kettő között kéne megtalálni az aranyutat.
7/8 anonim válasza:
Feltámadás (1999-es film.) Nem az életéről szól, de a sztori hozzá kötődik. Az is elég durva film.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megnézem őket :)
2023. ápr. 5. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!