Jó a mandalorian című sorozat?
Rég jelent meg tudom.
De jó?
Hol tudom megnézni? (lehetőleg ingyen nem muszáj)
Na megnéztem az egyész mandalóri sorozatot 1-3 évadig
Szerintem iszonyat jó volt nekem az 1.évad tetszett legjobban a 2.évadba végén jó lett volna ha grogu mandalóriként megtanulta volna használni full az erőt és csak a 3.évad feléig rakják vissza a sorozatba
A 3.évad néhol nagyon jó volt néha meg elég rossz de az utolsó 2 epizód nagyon basszó volt.
Remélem folytatják
Ajánlom mindenkinek a sorozatot
Megnézted a 2-3. között a Book of Boba Fettet is? Mert kvázi az a 2,5. évad :D
Meg azt nem tudom tudod-e, de a Mandalorian, Book of Boba Fett, Ahsoka és Skeleton Crew sorozatok egy összefüggő sztorit mesélnek el, ami végül egy mozifilmben lesz lezárva.
(Lényegében az eredeti Thrawn trilógia kánon verziója lesz az egész)
Thrawn az nem az a kék csávó ilyen admirális.
De mi az a thrawn trilógia?
Áá le vagyok maradva de a filmet érteni fogom így is?
Thrawn könyvtrilógiából voltaképpen három is van, de ezek közül az első, a legismertebb nem része a kánonnak. De a könyvek miatt ne aggódj, egyszer elolvashatod, ha szeretnéd, de biztosan nem fogsz hátrányt szenvedni amiatt, mert nem olvastad őket. A könyves és filmes kánon jelenleg nincs ennyire összefonódva, inkább csak kiegészítik egymást, néha még sajnos kisebb ellenmondások is akadnak és ilyenkor mindig a filmes/animációfilmes változat a döntő.
A Lázadók (Rebels) animációs sorozatot viszont ne hagyd ki! És igen, Thrawn chiss (kék bőrű vörös szemű humanoid) fajba tartozó Birodalmi főadmiárlis. Vele kapcsolatban biztosan elegendő lesz, amit a Rebelsben látsz majd róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!