Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó a mandalorian című sorozat?

Jó a mandalorian című sorozat?

Figyelt kérdés

Rég jelent meg tudom.

De jó?

Hol tudom megnézni? (lehetőleg ingyen nem muszáj)

2023. ápr. 3. 16:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Na megnéztem az egyész mandalóri sorozatot 1-3 évadig

Szerintem iszonyat jó volt nekem az 1.évad tetszett legjobban a 2.évadba végén jó lett volna ha grogu mandalóriként megtanulta volna használni full az erőt és csak a 3.évad feléig rakják vissza a sorozatba

A 3.évad néhol nagyon jó volt néha meg elég rossz de az utolsó 2 epizód nagyon basszó volt.

Remélem folytatják

Ajánlom mindenkinek a sorozatot

2023. ápr. 22. 19:23
 22/32 anonim ***** válasza:

Megnézted a 2-3. között a Book of Boba Fettet is? Mert kvázi az a 2,5. évad :D

Meg azt nem tudom tudod-e, de a Mandalorian, Book of Boba Fett, Ahsoka és Skeleton Crew sorozatok egy összefüggő sztorit mesélnek el, ami végül egy mozifilmben lesz lezárva.

(Lényegében az eredeti Thrawn trilógia kánon verziója lesz az egész)

2023. ápr. 22. 19:48
 23/32 A kérdező kommentje:
Igen a jelen story elég meh volt az elején a visszaemlékezes jó volt a finálé is jó volt
2023. ápr. 22. 20:28
 24/32 A kérdező kommentje:
A filmről halottam de az ahsoka és a skeletonnak van köze a mandalori sztorihoz? kell hogy érthessem majd a filmet?
2023. ápr. 22. 20:30
 25/32 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal igen :) Thrawn visszatérését már felvezette a Mandalorian az Árnyék Tanáccsal, ott emlegetik is.
2023. ápr. 22. 21:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Az Ahsoka sorozathoz nagyon kell majd Clone Wars és a Rebels is, külösen az utóbbi, mert gyakorlatilag annak a történetét folytatja. Ez fontos!
2023. ápr. 23. 11:07
 27/32 A kérdező kommentje:

Thrawn az nem az a kék csávó ilyen admirális.

De mi az a thrawn trilógia?

Áá le vagyok maradva de a filmet érteni fogom így is?

2023. ápr. 23. 16:16
 28/32 anonim ***** válasza:

Thrawn könyvtrilógiából voltaképpen három is van, de ezek közül az első, a legismertebb nem része a kánonnak. De a könyvek miatt ne aggódj, egyszer elolvashatod, ha szeretnéd, de biztosan nem fogsz hátrányt szenvedni amiatt, mert nem olvastad őket. A könyves és filmes kánon jelenleg nincs ennyire összefonódva, inkább csak kiegészítik egymást, néha még sajnos kisebb ellenmondások is akadnak és ilyenkor mindig a filmes/animációfilmes változat a döntő.

A Lázadók (Rebels) animációs sorozatot viszont ne hagyd ki! És igen, Thrawn chiss (kék bőrű vörös szemű humanoid) fajba tartozó Birodalmi főadmiárlis. Vele kapcsolatban biztosan elegendő lesz, amit a Rebelsben látsz majd róla.

2023. ápr. 23. 17:01
 29/32 A kérdező kommentje:
A rebels+clone wars valahol fenn van disney+ on kívűl?
2023. ápr. 23. 17:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én Disney +-on láttam őket.
2023. ápr. 23. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!