Jó a mandalorian című sorozat?
Rég jelent meg tudom.
De jó?
Hol tudom megnézni? (lehetőleg ingyen nem muszáj)
Igen, szerintem egy jó sorozat, főleg ha a többi Star Wars termékhez viszonyítod.
(Mi az, hogy rég jelent meg? Az első évad is csak 2019-ben jelent meg. Az csak négy éve, gyakorlatilag semmi.)
Disney+-on elérhető minden epizód.
Relatív kinek mi a sok idő
És encore on fenn van?
Fent van ott is.
Amúgy jó, de ajánlott előtte megnézni a Clone Wars sorozatot, meg az első 6 filmet.
De igazából az évadok között a Bobba Fett könyve is fontos lehet, mert ott is történnek dolgok, ill. a Rebels sem elhanyagolható hatások terén.
Mindezek ellenére, meg lehet nézni ezek nélkül is, élvezhető de a Mandalor bolygó egész jól ki van fejtve a TCW-ben, azt én semmiképpen sem hagynám ki.(már csak azért is, mert 10 pontos sorozat)
Jó sorozat, hivatalosan a Disney +-on van, én is ott nézem. Remek döntés volt előfizetni rá, mert amiatt néztem meg az animációs sorozatokat is, mint amilyen a Clone Wars és az számomra amúgy bőven fölül is múlja a most futó élőszereplős Star Wars sorozatokat, hatalmas élmény volt.
Mandalorianhez én is ajánlom előtte megnézni a 6 filmet, sőt akár a folytás trilógiát is, animációs sorozatokat pedig, mint a Clone Wars és a Rebels (időrendileg ebben a sorrendben) egyenesen kötelező, mert ezek adják meg a háttért,amibe illeszkedik.
Nekem tetszik, szóval én mindenképp javaslom. De csatlakozom az előttem szólóhoz, a Clone Wars animációs sorozatot érdemes megnézned, mert Mandalore-ról, a mandalori kultúráról is sokat megtudsz, valamint több szereplő is eredetileg ott tűnik fel először.
Plusz a Mandalori második évada után mindenképp a Book of Boba Fett jöjjön, mert ott is tovább fűzik a sztorit a 2. és 3. évad közt!
Én láttam az összes filmet csak régen (utolsó 3 film elég fos volt) book of boba fett biztos jó
Clone wars-ot nem láttam se a rebels-t. Szerintetek mennyire gond hogy ezeket nem láttam?
Illetve ezeket hol tudom megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!