Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most akkor Darth Sidius nem...

Most akkor Darth Sidius nem halt meg a Jedi visszatérben?

Figyelt kérdés
És azután még az arca is regenerálódott a Skywalker korában?

2023. márc. 30. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A Mandalóri már elkezdte behozni Dr Pershingel a klónozós szálat, aminek várhatóan Palpatine visszatéréséhez lesz majd köze.
2023. ápr. 1. 12:50
 12/21 anonim ***** válasza:
*Pershinggel
2023. ápr. 1. 12:50
 13/21 anonim ***** válasza:

8, Nem igazán értem, hogy mire válaszoltál ezzel vagy mit akartál mondani, szóval lehet, nem is arra reagálok amit te mondtál, de ettől a Lucas idézettől függetlenül a klónpalpatineos baromság Lucas ötlete volt (vagyis nem teljesen, mindegy, linkelem az idézetet, amit a Dark Empire sorozat írója mondott erről):

,,As Veitch explained in an interview with Star Wars Underworld back in 2016, he'd originally proposed introducing a new character who had donned Darth Vader's iconic armor and mask. Lucas had nixed that idea, but he'd suggested an alternative; "if you can figure out how to bring back the Emperor, that's O.K." A clone body for the Emperor seemed like an easy solution, and Lucas gave it his seal of approval."

Magyarul a "mikéntről" Veitch döntött, (elég olcsó megoldás volt), de maga Sidious visszatérését Lucas dobta fel, persze nem tudjuk hogy ez azt jelenti-e, hogy Lucas maga ebbe az irányba vitte volna-e a sztorit, én amúgy kétlem, bár nekem elég furcsa, hogy a Star Wars egyik legfontosabb/legikonikusabb karakternek a visszahozását csak így random módon bedobta, gondolom Lucas a saját fejében közel sem kezelte egy szinten a filmeket a különböző írók regényeivel/képregényeivel, így nem is érdekelte őt annyira.

2023. ápr. 1. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Abban a draftban, amit Lucas dolgozott ki a 7-8-9-re, Darth Maul tért volna vissza főgonoszként.

"de Sidius magyarázatával erősen adós"

Annyira azért nem: https://www.youtube.com/watch?v=zelH7j6WM5k

2023. ápr. 1. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:

#14.Mert 40 féle kötetet kéne olvasni, meg 30 SW kisokost nézni...

Én sorozatban szeretném látni, nem összevadászott, talán-szerű információk alapján következtetni.

Annyira azért nem vagyok fanatikus, hogy ennek szánjam az életem részét.

Szeretem az SW-t nem mondom, de jó lenne ha a fontosabb dolgoknak is készülni sorozat vagy film, ha már Kenobiról is készült.(ami csak szimplán nosztalgia - fan service szerepet tölt be, érdemben sokat nem tesz hozzá)

2023. ápr. 1. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, én is olvastam, hogy eredetileg Maul lett volna a későbbiekben a főgonosz. Amilyen karizmatikus gonoszt csináltak belőle a Clone Warsban, jól is állt volna neki. Kíváncsi lettem volna erre a fajta folytatás trilógiára.
2023. ápr. 1. 14:32
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
Én annak örülnék, ha az egész 7-8-9 trilógiát kukáznák, és egy normálisat írnának helyette.
2023. máj. 22. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
34%
Az előzménytrilógiával együtt..
2023. máj. 22. 14:44
 19/21 KönyvmolyUraság ***** válasza:

Sidius = Palatine olyan mint Anakin/darth Vader

Igen meghalt a 6. Részben, de aztán visszatért az életbe. Idézem Palatine-t amikor Ren-nek beszél az exegolon.

Az erő sötét oldala sok olyan dolgot tárt fel előttem ami egyesek számára természetellenes

Egyáltalán nincs szó semmilyen klón testről. Nem tudom honnan szedtétek.

2024. ápr. 4. 23:27
 20/21 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nincs szó semmilyen klón testről"

Csak épp ezer forrás támasztja alá:

- The Rise of Skywalker - Expanded Edition - itt nyíltan ki van mondva

- maga a film is utalást tesz a klónozásra ("dark science, cloning, secrets only the sith know)

- a Secrets of the Sith könyvben, ami Palpatine szemszögéből íródott, szintén szó van arról, hogy mind a "fia", Dathan (Rey apja), mind Snoke Sidious genetikai anyagából létrehozott strandcastek

- a Shadow of the Sith című regényben szintén meg vannak erősítve a fentiek

- az épp most futó The Bad Batch-ben mutatják be a Project Necromancert, amit Palpatine szorosan felügyel: magas midikloriánszámú élőlényeket próbálnak klónozni

- ugyanezt a Project Necromancert emlegeti az Árnyéktanács is a Mandalorian 3. évadában.

Szóval de, Palpatine egy klóntestben tért vissza, amibe átvitte a lelkét első halálakor. Ez nem teória, hanem színtiszta tény, mostanra már számtalan mű megerősítette

2024. ápr. 4. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!