Szerintetek Darth Vadernek lett volna esélye Darth Sidius ellen, azaz átvehette volna a császári címet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 23:47
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem. A páncélja miatt. Jediket ölni tökéletes volt. De Sidious úgy tervezte hogy ne védjen az erő villámmal szemben. Tudta hogy Vader rohadt erős. Így akarta gyengíteni. Nem hiszem hogy lett volna esélye a győzelemre.
2/8 anonim válasza:
Szabályos küzdelemben szerintem nem tudta volna legyőzni, de valami csellel biztos kiiktatható lett volna Sidious is, mint tudjuk ki. De szerintem nem bízott magában és az erejében annyira, hogy lépni merjen, lehet arra várt, hogy végelgyengülésben kimúljon az öreg. Azt tudjuk, hogy szeretett volna ő uralkodni, hiszen elsőnek Luke-ot is azért akarta megnyerni magának, hogy együtt győzzék le az Uralkodót.
3/8 anonim válasza:
1v1, szemtől szemben semmi esélye nem lett volna, Sidious 2 másodperc alatt kivégezte volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az egyik legnagyobb hiba, amit Darth Vader elkövetett az volt, amikor a Mustafaron megvívott Obi-Wannal. Ha egyszerűen megfojtja, ahogy Padmét, nem sérül meg, így megölhette volna Dart Sidiust és átvehette volna helyét
2018. márc. 26. 20:45
5/8 anonim válasza:
Mer Obi-Wan csak úgy hagyta volna magát... :D Azért Kenobi nem volt egy gyenge jedi, konkrétan a mestere volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Obi-Wan bár jól bánt a karddal, viszont az erővel közel sem tudott olyan jól harcolni, mint Darth Vader(az átállása után). Ha Darth Vader folytotta volna meg fele, Obi-Wan nem nagyon tudott volna mit tenni
2018. márc. 26. 21:42
7/8 anonim válasza:
Volt egy jelenet a mustafari párbajuk során, ahol egymásnak feszültek erővel, és egyikük sem győzött, hanem hátralökték egymást. Ez szerintem azt mutatta hogy erőhasználat szintjén is egy kategória mindkettő. Nem hiszem hogy Obi-Wan megfojtása egyszerű lett volna. Anakin amúgy is erős volt, de forrófejű, idegbeteg és nem túl tapasztalt, míg Obi-Wan higgadt, bölcs, sokat látott jedi volt, nem véletlenül verte meg végül Anakint.
8/8 anonim válasza:
"Obi-Wan bár jól bánt a karddal, viszont az erővel közel sem tudott olyan jól harcolni, mint Darth Vader(az átállása után). Ha Darth Vader folytotta volna meg fele, Obi-Wan nem nagyon tudott volna mit tenni"
Hat ezt valahogy nagyon elnezted.
Obi wan erosebb volt es tapasztaltabb mint Vader.
O hasznalta a jozan eszet es az erot
Amig vader a haragjat
Es megfojtani sem tudta volna mivel obi wan ereje nem kicsi volt.
Anakin szuk lataskoru volt ezert vesztet
Obi wan nem akarta megolni ot bar meg tudta volna olni de az erzelmei eluralkodtak rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!