Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mandalórit mennyire lehet...

A Mandalórit mennyire lehet érteni, ha nem néztem Star Warst korábban?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érteni érteni lehet nagyjából, de hogy élvezni nem fogod, az tuti.
2023. márc. 26. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ajánlanám, hogy nézd meg előtte legalább a klasszikus és az előzmény trilógiát, sőt igazából az animációs sorozatokat (Clone Wars, Rebels) is, mert úgy lenne teljes az élmény, de szerintem is megérted nagyjából azok nélkül is. Különben szerintem egyszerűen nézz bele, és akkor meglátod.:)

És még valamit: nem tudod elérni a Netflixen csak a Disney + streamingen.

2023. márc. 26. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltaképpen a mandalóriakról az animációs sorozatokból (Clone Wars (A klónok háborúja) és Rebels (Lázadók)) kaphatsz alapozást, de megérted szerintem anélkül is. Viszont azért ajánlanám neked, hogy inkább hagyományosabb módon, az alap filmekkel lépj bele ebbe a világba.:)
2023. márc. 26. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem néztem star warst azelött, a filmeket nagyon kis koromban láttam, nem is nagyon emlékszem rájuk, csak talán a fontosabb jelenetekre, ezen kívül egyetlen egy rajzfilm cgi sorozatot se láttam, így kezdtem neki a mandaloriannak, és hát nyílván volt pár dolog amiket nem értettem, amik utalások voltak más filmekre vagy sorozatokra, nem anniyra nagy baj hogy nem érted, de engem azért zavart, így mindig ki kellett gugliznom, de mondom ezeknek nemvolt közük a sztorihoz, inkább ilyen easter egg féleségnek felelt meg, szóval ja, attól függetlenül nézem és tetszik
2023. márc. 26. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes az első 3 SW-t és a 2 jobb sorozatot(CWT-t és a Rebels-t)megnézni. Érteni lehet, de ez is csak egy plusz adalék az SW világ kibővítésére, szóval ez is a fő célja.

Élvezhetőnek élvezhető független nézőként is, de nyilván akkor izgalmas ha ott van előtted az egész.(nyilván nem annyira épül az előzőekre, mint mondjuk a Kenobi sorozat de azért a Mandalorian is olyan belevágunk az univerzum közepébe dolog)

2023. márc. 26. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Mandalorian miatt néztem meg a 9 db Star Wars filmet, szerintem ennyi elég. Más Star Wars tartalmat azóta sem láttam. Én a utalgatások miatt mindenképpen azt mondanám, hogy legalább a régi, eredeti trilógiát nézd meg, de ha megnézed közben a maradékot, az persze még jobb. Szerintem a Mandalóri élvezhetetlen úgy, hogy semmit nem tudsz a Star Warsról.

2023. márc. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!