A Mandalórit mennyire lehet érteni, ha nem néztem Star Warst korábban?
Igazából ajánlanám, hogy nézd meg előtte legalább a klasszikus és az előzmény trilógiát, sőt igazából az animációs sorozatokat (Clone Wars, Rebels) is, mert úgy lenne teljes az élmény, de szerintem is megérted nagyjából azok nélkül is. Különben szerintem egyszerűen nézz bele, és akkor meglátod.:)
És még valamit: nem tudod elérni a Netflixen csak a Disney + streamingen.
Szerintem érdemes az első 3 SW-t és a 2 jobb sorozatot(CWT-t és a Rebels-t)megnézni. Érteni lehet, de ez is csak egy plusz adalék az SW világ kibővítésére, szóval ez is a fő célja.
Élvezhetőnek élvezhető független nézőként is, de nyilván akkor izgalmas ha ott van előtted az egész.(nyilván nem annyira épül az előzőekre, mint mondjuk a Kenobi sorozat de azért a Mandalorian is olyan belevágunk az univerzum közepébe dolog)
Szia!
Én a Mandalorian miatt néztem meg a 9 db Star Wars filmet, szerintem ennyi elég. Más Star Wars tartalmat azóta sem láttam. Én a utalgatások miatt mindenképpen azt mondanám, hogy legalább a régi, eredeti trilógiát nézd meg, de ha megnézed közben a maradékot, az persze még jobb. Szerintem a Mandalóri élvezhetetlen úgy, hogy semmit nem tudsz a Star Warsról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!