Milyen izgi, érdekes, elvont, elgondolkodtató sötöb filmeket ismertek? Pl: Donnie Darko, Vanília égbolt, Pillangóhatás, Viharsziget, Eredet sötöbö
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 20:28
2/12 anonim válasza:
Gyilkos cápa vs. Óriás polip XD
Yonggary
XDDD
5/12 anonim válasza:
elvont film: Motorama
máig nem értem
6/12 anonim válasza:
Sült zöld paradicsom; Amerikai szépség; Twin Peaks
8/12 anonim válasza:
Begotten..
Na az tényleg elvont, hatodjára kezdtem úgy-ahogy megérteni...
Pedig elemzéseket írok.
9/12 anonim válasza:
A Vanília égbolton kívül mind a négyet láttam, s bár az Eredet is tetszett, a másik három teljesen elvarázsolt. Szerintem a K-Paxet ne hagyd ki, nem bánod meg :) Amúgy pedig Fekete Hattyú (Black Swan), Crash (Ütközések), A fiók (The Jacket), Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), A tökéletes trükk (The Prestige), Gettómilliomos (Slumdog Millionaire) is képesek nagyfokú értelmi-érzelmi bolyongásra terelni... :) Bár a Good Will Hunting nem annyira elvont, mégis számomra mélységesen elgondolkodtató volt, és életem egyik legnagyobb filmje volt :)
10/12 anonim válasza:
Immmmmádom az elvont filmeket :D
Kedvenceim: Harcosok Klubja, Legbelső Félelem, Amerikai História X (azért ezekből látszik hogy imádom Edward Norton-t :D)
Requiem egy álomért, Mr.Nobody
:D Remélem tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!