Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Még régen, talán a '90-es években láttam egy filmet, ami arról szólt, hogy egy férfi véletlenül meghallott egy telefonbeszélgetést valami olyasmiről, hogy a városra, ahol él bombát fognak dobni talán. A lényeg, hogy a város el fog pusztulni talán pár órán belül.

Megpróbál mindenkit menekülésre bíztatni és próbálja figyelmeztetni az embereket, de persze senki nem hisz neki, mindenki hülyének nézi. A vége olyasmi, hogy egyedül a barátnője/felesége hisz neki és helikopteren próbálnának elmenekülni, de nem sikerül, mert már ledobták a bombát, ami mindjárt földetér és túl késő... És olyasmit mondanak, hogy "Gyémántok leszünk". Felismeri valaki?

2023. márc. 16. 04:05
 1/10 TR75 ***** válasza:
100%
Miracle Mile (Ne várd a csodát! , 1988.)
2023. márc. 16. 05:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Nahát, ez az a film! Köszönöm! Megtaláltam videán, megnéztem a végét és ez az! :) Már mindenhogy kerestem, de nem találtam. Nagyon király vagy, mégegyszer köszi! ^^
2023. márc. 16. 06:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Port.hu-n jól lehúzzák a kommentekben, én viszont még kisgyerek voltam a '90-es években, amikor láttam és akkor engem földhözb.szott. :D
2023. márc. 16. 07:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg is néztem, köszi az élményt, még bőgtem is a végén. :') Oké, vannak hibái a filmnek, de azért nem rossz szerintem. Meg azért kicsit máshogy emlékeztem rá, nekem úgy rémlett, hogy senki nem hisz a csávónak, pedig kábé mindenki elsőre elhitte neki, hogy mi van. :D Ez is kicsit unreal, dehát na. :)
2023. márc. 16. 08:45
 5/10 TR75 ***** válasza:

Én pont két-három nappal ezelőtt kezdtem el nézni. Nálam ez a fárasztó kategória, de szerintem ma este végignézem. Fura, az biztos. Úgy tudom, külföldön kultfilm (már csak a zenéje miatt is - Tangerine Dream).

Ez a kedvenc témám (nukleáris háború, előzmények, következmények) a Threads és a The War Game a kedvencem, meg esetleg a Testament. Bár azért ezek nem a könnyed kategória.

Örülök, hogy segíthettem.

2023. márc. 16. 09:41
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Köszi az ajánlásokat, megnézem ezeket is, mert én is imádom a nukleáris háború témát, meg egyébként minden világvégés, posztapokaliptikus filmet, sorozatot, játékot. :) Nem baj, ha nem könnyed kategória, jöhetnek a földhözb.szós filmek. :D
2023. márc. 16. 10:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt is néztem, hogy 5.4-en áll, imdb-n meg 7.0. Általában fordítva szokott lenni, a port.hu-n szokott magasabb értékelés lenni a filmeknél az imdb-hez képest.
2023. márc. 16. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is lattam gyerekként, bár csak az utólsó fél órát talán, de rám is nagy hatással volt akkor, illetve szokatlan hogy nem lett happy end.
2023. márc. 16. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Annakidején nem az volt véletlenül a címe hogy "Az utolsó óra" valakinek nem rémlik?
2023. márc. 16. 11:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de az úgy elég spoileres. :D
2023. márc. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!