Melyik ez a film vagy színész? (Az egyik főszereplőre emlékszem)
Figyelt kérdés
A sztorija már nincs meg, de volt benne egy nagyon rosszindulatú szereplő, nekem ritkán ennyire ellenszenves a "főgonosz" egy filmben, mint ő volt, annyira megmaradt, még az arca is tisztán előttem van, de fogalmam sincs ki ő. Egy fekete hajú, erősebb testalkatú (de nem macis, inkább olyan férfiasan robosztus) férfi, 35 körüli talán, magas, jóképű, nagyon helyes arcú, és nagyon tetszett a színészi alakítása, végtelenül ellenszenves gonoszt hozott. Volt egy kisfia, egyetlen jelenetre emlékszem a film legvégéről, hogy megmenti a fiát valami árvízben, ő pedig meghal, mert rádől egy fa, míg a vízben van. Ennyiből felismeri valaki, akár a filmet, vagy csak a színészt?2023. márc. 15. 22:50
1/4 A kérdező kommentje:
Jajj a legkézenfoghatóbb infó kimaradt, hogy a filmben rendőr a pasas, és rendőrnek is gonsozl visszaél a hatalmával. A kora pedig akkor volt 30-35 körüli amikor láttam ezt a filmet, aminek minimum 10 éve lehet, vagy még több.
2023. márc. 15. 23:01
2/4 A kérdező kommentje:
*gonosz,
2023. márc. 15. 23:01
3/4 anonim válasza:
SZERENCSECSILLAG a film, a "rendőr" Jay R. Ferguson
4/4 A kérdező kommentje:
Azta de jó vagy, ez az és ő az, köszönöm!!
2023. márc. 16. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!