Lesz folytatása ezeknek a sorozatoknak? (Alice Határországban)
Figyelt kérdés
Legfőképp az Alice határoszágban érdekelne, mivel igazából nincs vége a sorozatnak, én nekem úgy jött le hogy 1 játék még van hátra, mivel a Joker kártya hiányzott, és ezt jelzi is a sorozat, én úgy gondolom lesz folytatása, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
De ezen kívül ki hogy élte meg az utolsó részt? Nekem nagyon zavaros volt, rengeteg dolog történt és picit így nem is értem a végét, most akkor amnéziásak a szereplők hogy nem emlékeznek egymásra? Illetve mi volt ez a világ és ezek a lézerek? Az utolsó részben a "királynő" azt mondta mindenre választ kapunk ha türelmesek leszünk, de nekem valahogy nem áll össze. Ettől függetlenül a sorozat k*rva jó volt és alig várom a folytatását.
2023. márc. 11. 14:42
1/3 anonim válasza:
A Joker lehetne egy cliffhanger elem, de a sorozatnak jobb lenne ha nem folytatnák. Mindent megmagyaráztak a végére, és elfogadható lezárásnak a befejező rész: mindenki visszakerült a valóságba és éli tovább az életét. Ha ezt megmásítják, a néző azt fogja érezni hogy átverték, és egy olcsó húzás volt. A Joker-es jelenet bizonytalanság keltésére jó, de egy komplett évadot felhúzni egyetlen karakterre szintén értelmetlen. A manga is itt ért véget.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem lenne benne még potenciál, a Jokerről nem is volt szó a sorozatban, pedig az a legfőbb lap, ezért is gondolom hogy még megérne még 1 évadot, nekem a vége nem valami elfogadható, mert igazából nem lett konkrétan lezárva, és az hogy ez az egész csak 1 perc alatt zajlott le Alice elméjében az kicsit olcsó húzás szerintem, főként azért is mert amikor találkozik Usagi-val mintha emlékezne, vagy valami.
2023. márc. 11. 15:26
3/3 anonim válasza:
Hivatalosan is megjelent, hogy lesz 3. évad és várhatóan még ebben az évben, 2024-ben. Szóval nem kell aggódni, jön a folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!