Akkor most végülis mit jelent ez a befejezés?
Üdv! Én láttam a végéig. Szóval innentől lehetséges Spoiler!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Tehát, szerintem a meteor miatt az sok ember átkerült a túlvilágra, élet és halál között lebegve. 🤔 És választhattak a végén, hogy élnek e tovább vagy meghalnak, vagyis, hogy polgárok maradnak e. Az egész játék afféle túlvilág volt, ahol küzdeniük kellett az életbenmaradásért, akárcsak a való életben, hiszen a meteor miatt megsérültek súlyosan 🤔 De ez csak az én véleményem, szívesen meghallgatok mást is, hogyan értelmezte a sorozat végét.
Amúgy kár, hogy nem kapott annyi figyelmet, mint a Squid game. Nekem ez sokkal jobban tetszett 👍
Akiket eltalált a meteor, azoknak a tudatuk mind átkerültek egy túlvilág szerű helyre(nem tudni hogy ez a hely hogyan létezik), ahol küzdeni kell az életben maradásért. Aki kiesik a játékból, az meghal a valóságban is. Aki viszont végcsinálja, az választhat hogy ottmarad mint élő tudat vagy felébred a valóságban.
Én így értelmeztem.
"Amúgy kár, hogy nem kapott annyi figyelmet, mint a Squid game. Nekem ez sokkal jobban tetszett 👍"
Szerintem is nagyon jó. Sőt, az egyik legjobb sorozat!
Köszönöm a válaszokat így már sokkal egyértelműbb minden.
Bizony hogy jobb mint a Squid Game! Igaz az sem volt rossz sorozat, de nekem ez nagyon fav lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!