A Vészhelyzet melyik részében volt az,amikor Abby az anyjának énekel a kórházban?
Figyelt kérdés
Egy altatódalt énekel,amit az anyja is énekelt neki kiskorában. Sajnos csak ennyire emlékszem belőle.2023. márc. 7. 18:34
1/5 anonim válasza:
Valszeg abban a reszben amikor az anyja ongyilkos akar lenni gyogyszerrel. Amikor ugy kell hazahozni Carterrel egy motelbol.
Ez alapjan megtalalod az epizodot, de ha nem, akkor kesobb megkeresem.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem abban a részben volt,úgy emlékszem,hogy korházba volt az anyja,ő meg nem akarta meglátogatni,de végül mégis bement hozzá.
2023. márc. 7. 20:41
3/5 anonim válasza:
Belenéztem, ott valóban nem énekelt.
Viszont nem tudom mikor került máskor kórházba.
megnéztem imdb-n is, S7E21 volt az utolsó szereplése. Mindegyik részt átpörgettem belőle, egyikben sem énekelt. Szerintem rosszul emlékszel.
Lehet volt ilyen, csak akkor nem Abby-vel.
4/5 A kérdező kommentje:
7,9,13. Évadokban szerepelt. A 7.és a 9-et végigpörgettem én is. Talán a 13-ban lesz.
2023. márc. 8. 06:26
5/5 anonim válasza:
En csak Romano halalaig nezem mindig. Utana kiszallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!