Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Last of Us sorozat teljesen felesleges?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy egy gyengébb verzióját látom a játéknak. Sokkal kevesebb akció, amit nem helyettesítettek izgalmas karakter fejlődésekkel, hiszen ugyanaz a két karakter van képernyőn szinte végig (a játékban is, de ott volt gameplay közötte így nem vált unalmassá).

A színészi teljesítmény is sokkal gyengébb, inkább át is váltottam a magyar szinkronra.

A 7-dik epizód detto ugyanaz volt mint a játékban, csak kívágtak néhány részt és csináltak pár jelentéktelen változtatást. De minek elkészíteni ezt, amikor a YouTube-on is fenn van a Left Behind? Ráadásul elképesztően realisztikus grafikával (már 2014-ben sem nézett ki amúgy rosszul).

2023. febr. 27. 19:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Pont arra utaltam én is, hogy a mozival nem tudok vitába szállni, erre nem gondoltam, mivel soha nem érdekelt igazán.

A grafikát még mindig nem értem viszont, hiszen az új Last of us szinte teljesen olyan, mint ha igazi emberek és helyek lennének.

A 7-dik epizód pedig a Left Behind azon részét dolgozta fel, ahol nincs igazi Gameplay, ezért érezem feleslegesnek. De ha azt vesszük, hogy a sorozat része, ami vegig feldolgozza a játékot, akkor talán lehet mondani, hogy értelmet nyer, hiszen egy olyan sorozat része, amely a játékot filmesítí.

2023. febr. 27. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Csak folytatod. Szó szerint nem fogadsz el semmilyen választ. Értelmetlenné válik a kérdésed. Neked felesleges, másoknak nem. Pont.

Miért kellene meggyőzzelek arról, hogy számomra és sok millió másik ember számára nem felesleges?!

Jöhetsz te azzal, hogy a játékok grafikája milyen, de nem érdekel egy végigjátszás. Miért olyan nehéz ezt megérteni?! Szeretek filmezni és sorozatozni, egyik kedvenc időtöltésem, míg a játékok nem érdekelnek, ahogy többnyire az sem, hogy valaki végigviszi. Ha ez neked ennyire bonyolult akkor így jártál, szerintem szépen és érthetően írtam le. Több, mint 10 éves a játék, szerinted, ha meg akartam volna nézni, akkor nem láttam volna már?! De.

Én elhiszem, hogy nagyon jó a játék, tökre elfogadom. Azt is, hogy jó a grafikája. De engem 1000x jobban megfog a színészi alakítás, ahogyan az is, hogy nem kell játszanom vele vagy megnézzem azt, ahogy más játszik vele. Hanem egy egybefüggő filmet/sorozatrészt nézhetek.

2023. febr. 28. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek 8 rész lement eddig és nem történt semmi. Én a játékot nem ismerem. Elhiszem hogy ez az egysíkú történet chapterenkénti helyszínváltással játékban jól mutat de a TV képernyőjén ez egy fos. Már elnézést. Ugyan ezt éreztem a Warcraft filmes adaptációjánál pedig ott a játékot ismertem de mégis úgy jöttem ki a moziból hogy mi a fszt néztem meg. Szerintem pár hónap múlva már emlékezni sem fogok erre a sorozatra. Ami kár mert alapvetően az ilyen apokalipszises téma a kedvenceim közé tartozik
2023. márc. 7. 18:17
 14/14 A kérdező kommentje:

"Csak folytatod. Szó szerint nem fogadsz el semmilyen választ. Értelmetlenné válik a kérdésed. Neked felesleges, másoknak nem. Pont."

Én:

"Pont arra utaltam én is, hogy a mozival nem tudok vitába szállni, erre nem gondoltam, mivel soha nem érdekelt igazán."

"De ha azt vesszük, hogy a sorozat része, ami vegig feldolgozza a játékot, akkor talán lehet mondani, hogy értelmet nyer, hiszen egy olyan sorozat része, amely a játékot filmesítí."

???????????????????????????????

2023. márc. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!