Csak én érzem úgy, hogy a Last of Us sorozat teljesen felesleges?
Úgy érzem, hogy egy gyengébb verzióját látom a játéknak. Sokkal kevesebb akció, amit nem helyettesítettek izgalmas karakter fejlődésekkel, hiszen ugyanaz a két karakter van képernyőn szinte végig (a játékban is, de ott volt gameplay közötte így nem vált unalmassá).
A színészi teljesítmény is sokkal gyengébb, inkább át is váltottam a magyar szinkronra.
A 7-dik epizód detto ugyanaz volt mint a játékban, csak kívágtak néhány részt és csináltak pár jelentéktelen változtatást. De minek elkészíteni ezt, amikor a YouTube-on is fenn van a Left Behind? Ráadásul elképesztően realisztikus grafikával (már 2014-ben sem nézett ki amúgy rosszul).
Pont arra utaltam én is, hogy a mozival nem tudok vitába szállni, erre nem gondoltam, mivel soha nem érdekelt igazán.
A grafikát még mindig nem értem viszont, hiszen az új Last of us szinte teljesen olyan, mint ha igazi emberek és helyek lennének.
A 7-dik epizód pedig a Left Behind azon részét dolgozta fel, ahol nincs igazi Gameplay, ezért érezem feleslegesnek. De ha azt vesszük, hogy a sorozat része, ami vegig feldolgozza a játékot, akkor talán lehet mondani, hogy értelmet nyer, hiszen egy olyan sorozat része, amely a játékot filmesítí.
Csak folytatod. Szó szerint nem fogadsz el semmilyen választ. Értelmetlenné válik a kérdésed. Neked felesleges, másoknak nem. Pont.
Miért kellene meggyőzzelek arról, hogy számomra és sok millió másik ember számára nem felesleges?!
Jöhetsz te azzal, hogy a játékok grafikája milyen, de nem érdekel egy végigjátszás. Miért olyan nehéz ezt megérteni?! Szeretek filmezni és sorozatozni, egyik kedvenc időtöltésem, míg a játékok nem érdekelnek, ahogy többnyire az sem, hogy valaki végigviszi. Ha ez neked ennyire bonyolult akkor így jártál, szerintem szépen és érthetően írtam le. Több, mint 10 éves a játék, szerinted, ha meg akartam volna nézni, akkor nem láttam volna már?! De.
Én elhiszem, hogy nagyon jó a játék, tökre elfogadom. Azt is, hogy jó a grafikája. De engem 1000x jobban megfog a színészi alakítás, ahogyan az is, hogy nem kell játszanom vele vagy megnézzem azt, ahogy más játszik vele. Hanem egy egybefüggő filmet/sorozatrészt nézhetek.
"Csak folytatod. Szó szerint nem fogadsz el semmilyen választ. Értelmetlenné válik a kérdésed. Neked felesleges, másoknak nem. Pont."
Én:
"Pont arra utaltam én is, hogy a mozival nem tudok vitába szállni, erre nem gondoltam, mivel soha nem érdekelt igazán."
"De ha azt vesszük, hogy a sorozat része, ami vegig feldolgozza a játékot, akkor talán lehet mondani, hogy értelmet nyer, hiszen egy olyan sorozat része, amely a játékot filmesítí."
???????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!