Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi előfizetésetek van ?

Mennyi előfizetésetek van ?

Figyelt kérdés
Akik előfizetnek Netflixre, Diseny+, vagy HBO MAX-ra nektek mennyi előfizetésetek van és mikre fizettek elő ?
2023. febr. 26. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk semmire nincs előfizetésünk, de van Netflixünk meg Disney+ csatornánk. Mondjuk sokat nem nézzük őket.
2023. febr. 26. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Netflix

HBO Max

Spotify

A Netflixre néha ráunok, akkor lemondom pár hónapra, de helyette akkor Prime illetve lehet bepróbálom a SkyShowtime-ot is.

2023. febr. 26. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
1: YT premium. Minden más ingyen beszerezhető.
2023. febr. 26. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Disney,hbo, netflix l,youtube, Eurosport és van tv előfizu is szüleim miatt de ha rajtam múlna akkor lemondanám mert mindegyik csatorna tele van reklámmal. A filmeket 10 percenként egy 10 perces reklám blokk szakìtja meg ami 99% ban gyógyszer reklám és màr az lebetegìt önmagában illetve ez jó esetben mert sokszor normàl film sincs.. A reklám mentes csatornàkért meg ugyanúgy fizetni kellene pluszba tehàt mindegy.
2023. febr. 26. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Semmi! Felesleges! Ha kell valami megveszem eredetiben, nem bérlem egy szolgáltatótól!
2023. febr. 26. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 rengeteg streaming szolgáltató csak saját platformra gyárt, nem tudod megvenni

Ez már nem a 2000-es évek.

2023. febr. 26. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs előfizetésem, mert nincs rá pénzem, illetve a jellemzően olyan művészfilmeket szoktam nézni, amelyek nem érhetőek el sehol.
2023. febr. 26. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:

A MUBI-ra ( [link] fizetek csak elő, naponta kerülnek fel valóban minőségi filmek minden időszakból, országból, stílusból és témából. Mivel egyetemista vagyok, ezért havonta csak hét eurómba kerül, ami bőven megéri.

Az HBO Max-ra, a Netflixre, a Disney+-ra és az Amazonra nem fizettem elő, hanem mások profiljait használom, amit megadtak. Illetve ha ezeken kívül találok tartalmat, például a Peacock-ról vagy Hulu-ról, azt "lekalózkodom".

2023. febr. 27. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Most 0. Régebben volt YouTube prémium.
2023. febr. 27. 03:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs előfizetésem semelyikre. Minek...Ingyen nézem neten ezeket a tartalmakat.
2023. febr. 28. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!