Netflixen egy előfizetésen belül lehet csak egy fiókban megváltoztatni a régiót? Ha igen, hogyan?
A válasz gondolom nem, de azért gondoltam felteszem.
Szóval Magyarországon élek a családommal és nem saját előfizetésem van, hanem közös és azon belül van öt profil. A családban csak én beszélek más nyelveket, ezért nem szeretném az egészet angolra állítani, de van a She-Ra nevű sorozat, ami itt nem elérhető, de az USA-ban igen. Gondolom nem sokára itt is meg tudom nézni, emlékeztetőt is beállítottam rá, de ki tudja mikor jelenik meg. Régebben láttam már, de nem rég a húgom nézte a tv2-t és bejött a reklám, hogy leszinkronizálták magyarra, ezért eszembe jutott és most nagyon meg szeretném nézni újra. Tudom, hogy a tv2 Kids-en megy, de utálok tv-zni a sok reklám miatt. Ha csak egy fiókot nem is, az egészet hogy lehet átállítani?
Köszi, mindjárt kipróbálom! Amúgy netflixen inkább animés cuccok érdekelhették, a manga az a képregény, általában abból készül az anime <3
Köszi mégegyszer <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!