Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflixen egy előfizetésen...

Netflixen egy előfizetésen belül lehet csak egy fiókban megváltoztatni a régiót? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

A válasz gondolom nem, de azért gondoltam felteszem.

Szóval Magyarországon élek a családommal és nem saját előfizetésem van, hanem közös és azon belül van öt profil. A családban csak én beszélek más nyelveket, ezért nem szeretném az egészet angolra állítani, de van a She-Ra nevű sorozat, ami itt nem elérhető, de az USA-ban igen. Gondolom nem sokára itt is meg tudom nézni, emlékeztetőt is beállítottam rá, de ki tudja mikor jelenik meg. Régebben láttam már, de nem rég a húgom nézte a tv2-t és bejött a reklám, hogy leszinkronizálták magyarra, ezért eszembe jutott és most nagyon meg szeretném nézni újra. Tudom, hogy a tv2 Kids-en megy, de utálok tv-zni a sok reklám miatt. Ha csak egy fiókot nem is, az egészet hogy lehet átállítani?

2022. jún. 13. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
A haveroméknál a gyerek mondta hogy ha átállítjuk a nyelvet valamelyik "profilnál", akkor bejönnek a nem régiós tartalmak is. Persze csak a manga cuccok (vagy anime? mittom én) érdekelték, és valóban, angolra állítva az egyik profilt, megkapta azokat a tartalmakat is amik magyarként nem voltak elérhetők. Hátha ez segít. Böngészőben kell belépni a netflix oldalra, jobb fent - FIÓK - a használni kívánt profilon meg - NYELV módosítás. Csak egy tipp. Hátha...
2022. jún. 14. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, mindjárt kipróbálom! Amúgy netflixen inkább animés cuccok érdekelhették, a manga az a képregény, általában abból készül az anime <3

Köszi mégegyszer <3

2022. jún. 14. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült😍
2022. jún. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!