Origin access éves-havi előfizetés megváltoztatása?
Jelenleg az ingyenes 7 napos próbaidőszakban vagyok, ahol ugyebár nem kellett fizetni egyszerűen csak a paypal (vagy bankkártya) fiókot megadni. Meg is adtam, illetve beállítottam a havi ciklust, miszerint elvileg havonta levonja az adott összeget (4€). Ez minden szép és jó, viszont én az évesbe szeretnék átmenni, de sehol sem találom... Origin->EA account and billing->Origin access-> Membership mellett ott van, hogy change, rámegyek és ennyi van:
Meg tudom szüntetni (próbáltam), mindent tudok vele csinálni, de megváltoztatni nem :(
Egyébként ha megszüntetem, kivárom a lejárati időszakot és újból aktiválom, akkor megtartja az eddigi adatokat és egyből levonja az összeget, vagy pedig akkor esetleg lenne lehetőség változtatásra?
Előre is köszönöm a segítséget! És remélem jó kategóriában írtam a kérdésem :)
Értem, köszönöm! :)
Mindenesetre leválasztom PayPalon és Originen is ezt a havi automata vackot (így biztos nem von le semmit) és kipróbálom miután lejárt a próbaidőszak. Ha így sem, akkor maradt a support, remélhetőleg segítőkészek :)
De azért megcsinálhatnák normálisan... ez olyan alap dolog lenne. Maga a szolgáltatás nagyon szimpatikus, de nagyon nem mindegy, hogy havonta 4€ vagy évente 25€.
Ha sikerült valamire jutnom majd szerintem leírom, esetleg másnak segíthet.
Legrosszabb esetben is vesztek 4€-t, jobb mint ha fordítva lenne xD (de utána ha évesre sikerül váltanom csak 2-t; vagy +1 hónap 4€-ért-> nézőpont kérdése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!