Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik része tetszett legjobba...

Melyik része tetszett legjobban a 🐟-álos kitérő filmnek neked?

Figyelt kérdés
(Azért írtam a fenti kérdésben emojival mert akkor törlik a kérdést)

2023. febr. 21. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért törölnék?Tessék:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Meg még van jó néhány kérdés amiben szerepel a film címe betűvel kiírva..

2023. febr. 21. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem.
2023. febr. 21. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem törlik. A "halál" nem csúnya szó, nem káromkodás és nem sért semmit amíg nem olyan kontextusban használod. Egy film címe "halálos kitérő", semmilyen moderálni való nincs benne. Ha elküldesz valakit a halál faszára, akkor meg igen, szerintem érzed a különbséget és értelmezni tudod mikor nem helyénvaló és mikor elfogadható bizonyos kifejezéseket használni.
2023. febr. 21. 13:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Már egyszer kiírtam valahogy úgy és törölte nekem akkor. Köszönöm azért.
2023. febr. 21. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért törlik, mert már sokadszorra teszed fel a kérdést. Attól még, hogy nem kaptál neked tetsző válaszokat, nem kell kiírni újra.
2023. febr. 21. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom új lehetsz itt, ha szerinted törlik!

Nem törlik, film- könyv- zene- stb. címek, márkák, típusok/modellek semmi ilyen nem tabu ezen az oldalon, max. akkor törlik, ha valamiért problémás (szitkozó, lenéző hozzáállás, stb.) !

Amúgy nem igazán szeretem az ilyen véres-darabolós horrorfilmeket, némelyiktől rosszul is vagyok. Ennek az első 3 részét láttam, ezek azért tűrhetőek, de úgy igazából akkor se fogtak meg, nekem közömbösek.

2023. febr. 21. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. febr. 22. 00:02
 8/9 NTBS ***** válasza:
Igazából egyik sem.
2023. febr. 22. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Első. A másodikat néztem még meg de az a nyomorék kisbaba undorító volt benne meg gusztustalan maga az egész film semmi értelme
2023. febr. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!